Mimogrede, niti 7500 evrov, kolikor v Sloveniji potrebujemo za ustanovitev d.o.o., ni tako zelo malo. Sploh za nas mlade, ki nimamo veliko kapitala - imamo pa idejo. V Angliji začetni kapital ni določen za določene vrste podjetij, obstaja le priporočena vsota, s katero naj bi podjetje normalno začelo funkcionirati.

Odločitev je padla in včeraj smo rezervirali let Ljubljana-London. Z inovativnim dizajnom, okusom ter zgodbo želimo v letu 2016 postati »Evropski Exo« (najuspešnejše podjetje, ki v ZDA trži beljakovinske ploščice iz žuželk). Naša spletna stran je že v fazi izdelave, našli nas boste pod novim imenom: ZOIC.

Naš prvi produkt bo beljakovinska ploščica, obogatena z žuželkami. Ker želimo biti korak pred ostalimi tablicami na trgu, jo zato sestavljajo izključno visokokvalitetne surovine - poleg tega je brez glutena, brez mlečnih sestavin, brez soje, aditivov ter sladkorja. Najprej bo na voljo v enem okusu (kakav), kasneje pa bodo sledili še številni drugi (banana, cimet). Izdelek bo mogoče kmalu prednaročiti na naši spletni strani.

Z visokokvalitetnimi prehranskimi izdelki, želimo izboljšati življenje posameznika, hkrati pa razvijati mlado panogo, ki bo odgovorno do okolja, nahranila svet.