Prvi ameriški projekt je »Dunaway Bed and Breakfast« v San Diegu v Kaliforniji. Michelle in Kelly zbirata 10.000 dolarjev, ki jih bosta porabili za dokončno odprtje prisrčnega hostla nedaleč stran od obale. V projektu se združuje družabno vzdušje hostlov ter osebni pristop manjšega butičnega hotela. Prve goste bosta lahko s pomočjo podpornikov sprejeli že proti koncu poletja, projekt pa je na dobri poti k uspehu, saj je v roku 3 dni dosegel že več kot 35% zastavljenega cilja. Vsi, ki boste priskočili na pomoč, lahko v zameno dobite privlačne nagrade – vse od ogleda kitov z ladjo do nočitve v novem hotelčku.

Povsem svež pa je tudi slovenski projekt, tokrat s Kanarskih otokov. Družina Zupančič si želi na otoku Lanzarote postaviti eko jurto (neke vrste glamping šotor), v katerem se boste lahko odpočili od dnevnega stresa ter se hkrati naučili surfanja, kajtanja ali supanja. Projekt bo vsekakor všeč vsem ljubiteljem morja in sonca, predvsem pa tistim, ki imate radi naravo ter vodne športe, ocenjuje ekipa TravelStarterja, ki je sicer ena od osmih, vključenih v ABC pospeševalnik.

Z Blažem Jemcem, operativnim vodjem pisarne, smo se pogovarjali tudi na testnem pitchanju ekipe pred novinarji, ko so se pripravljali na Demo dan in pitchanje pred pravimi investitorji.