Bisnode si v svoji sredini želi sodelavce v prodaji, ki že imajo izkušnje, so prepričljivi v komunikaciji, znajo prisluhniti potrebam strank in jih zanima delo z gospodarskimi družbami, medtem ko za delo v produkciji iščejo razvijalce z izkušnjami na področju razvoja in vzdrževanja na podatkovnih bazah ter razvoja in vzdrževanja aplikacij. Želijo si predvsem ciljno usmerjenih, iznajdljivih in komunikativnih novih sodelavcev, ki se radi lotevajo izzivov, ki želijo delati v mladi (povprečna starost je namreč 35 let) in zelo ambiciozni ekipi.

Izbranim sodelavcem bodo v skladu z njihovimi pričakovanji ponudili redno zaposlitev ali sodelovanje preko študentskega dela. Vključili jih bodo v program uvajanja ter jim omogočili pridobivanje novih znanj in izkušenj ter nadaljnji strokovni razvoj na osnovi postavljenega sistema napredovanja. Zagotavljajo redno plačilo na podlagi vnaprej določenih kriterijev, osemurni delovnik in delo v dinamičnem okolju.

Prošnje kandidatov z življenjepisi pričakujejo do 7. junija na elektronski naslov HR.si@bisnode.com s pripisom v polju zadeva: Delo v telefonski prodaji oziroma Delo v produkciji. Na podlagi zbranih življenjepisov bodo izbrali najboljše in jih povabili na razgovor, ki bo organiziran na sedežu podjetja v mesecu juniju.