Iščejo izkušenega vodjo prodaje z večletnimi izkušnjami v farmacevtski industriji. "Naš mobilni Register zdravil je izjemno močan kanal za informiranje zdravnikov in s tem odlična priložnost za nove načine komuniciranja za farmacevtska podjetja. Kot vodja prodaje boš to priložnost pomagal razviti v celostno rešitev, jo uspešno tržil v Sloveniji in širše po Evropi ter postavil močan oddelek prodaje v podjetju," bodočega sodelavca nagovarjajo v Modri jagodi.

Delovne naloge novega sodelavca bodo obsegale vzpostavitev dobrih odnosov s ključnimi strankami, najprej pretežno na območju Ljubljane in Zagreba, razvoj storitev za prodajo farmacevtskim podjetjem, vključevanje strank in njihovih potreb v razvoj teh storitev, sodelovanje pri razvoju aplikacije Register zdravil, spremljanje farmacevtske industrije in novosti ter doseganje ciljev prodaje.

V podjetju nudijo delo na nezačrtanem področju, kjer sami ustvarjajo prihodnost, samostojnost pri delu in fleksibilni delovni čas, možno vključitev v lastništvo podjetja, dinamično in sproščeno delovno okolje, kjer spodbujajo samoiniciativnost in kreativnost, sodelovanje z največjimi svetovnimi farmacevtskimi podjetji ter, po startupovsko, možnost za dnevno dokazovanje pri namiznem tenisu.

Pričakujejo pa izjemno sposobnost komunikacije in prodaje, vsaj tri leta izkušenj s prodajo storitev farmacevtskim podjetjem, globoko poznavanje farmacevtske industrije, sposobnost razvoja in vodenja strukturiranega prodajnega procesa, sposobnost komuniciranja s tehničnim delom ekipe, visoke moralne in etične standarde, dobro poznavanje angleškega in hrvaškega/srbskega jezika, pisno in ustno.

Vse zainteresirane vabijo, da se javijo preko sistema na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com. 

O začetkih Modre jagode lahko preberete tukaj