Mladi raziskovalci bodo predstavili svoje raziskave na področju nanoznanosti in nanotehnologij, ekotehnologije in informacijskih tehnologij, zato je za vse, ki vas to področje zanima, udeležba zelo zaželena. Konferenca je med drugim tudi odlično mesto za spoznavanje novih ljudi, razširitev obzorja, ter za navezavo stika z mladimi uspešnimi podjetji, ki se bodo konference udeležili. Udeležba na konferenci je brezplačna, več informacij o programu pa najdete tukaj.

V četrtek ob 10. uri se bo bo v Mestu oblikovanja, nekdanji tiskarni Mladinske knjige, pričel še dogodek Znamčenje v pohištveni industriji, ki ga organizira Javna agencija SPIRIT Slovenija. Pomen blagovnih znamk v pohištveni industriji je danes zaradi zasičenosti trgov vse večji. Znamke ustvarjajo diferenciacijo, višajo dodano vrednost, večajo prepoznavnost in gradijo zaupanje kupcev. V okviru konference bodo priznani »brand« strokovnjaki iz Slovenije in tujine spregovorili o inovativnih pristopih pri znamčenju na področju pohištvene industrije, različnih strategijah pozicioniranja na trgu, ter skozi različne primere dobrih praks predstavili, kako z učinkovitim upravljanjem blagovnih znamk uspešno nastopiti na trgu.

Sicer pa imajo startupi zdaj na voljo tudi knjigo Startup branding funnel, ki sta jo napisala Maja Konečnik Ruzzier in Mitja Ruziier, prva profesorica marketinga in trženja na ljubljanski Ekonomski fakulteti, drugi pa profesor podjetništva na Fakulteti za management. Več o knjigi najdete tukaj