Od kandidatov pričakujejo odlično znanje angleščine, izkušnje z vodenjem projektov v mednarodnem delovnem okolju, navdušenje nad tehnologijo, poznavanje zakonitosti prodaje/trženja, občutek za dizajn in oko za podrobnosti, poznavanje metodologije vitkega razvoja produktov in organiziranost.

Visionectovci ponujajo konkurenčno osnovno plačo, ugodnosti in nagrajevanje uspešno opravljenega dela, priložnost za delo z uspešno, dinamično ter talentirano ekipo inženirjev, programerjev in tržnikov, delo v hitro razvijajočem se okolju startupa, veliko potovanj v tujino in prilagodljiv delovni čas. Delo poteka v njihovi ljubljanski pisarni, kandidati pa naj življenjepis ali povezavo do LinkedIn profila nam posredujejo na elektronski naslov: jobs@visionect.com najpozneje do 31. maja.

Visionect je podjetje, specializirano za elektroniko in elektronski papir. Izdelujejo digitalne table, ki prikazujejo vozne rede na avtobusnih postajah, prometne table, ki se napajajo s sončno energijo in podatke o prometu prejemajo po mobilnem omrežju, in usmerjevalne table v poslopjih. Prisotni so že na vseh celinah. Minulo leto je bilo zanje prelomno, za letos pa v sedem let stari ekipi, ki jo tvori že 20 ljudi, pričakujejo, da bo tudi odskočno. »Vstopamo na izredno obetajoče trge, mlade trge, kot so trgi trajnostnih rešitev za zunanje označevanje, pametnih zaslonov in nadzornih plošč, ki bodo v prihodnjih desetih letih strmo rasli,“ pojasnjuje Aljoša Hodžič.