"Leano, ultra lahek prenosljiv ležalnik, modernega in privlačnega izgleda, odlikuje enostavna uporaba in moderen izgled. Ustvarjen je za vse, ki imajo radi brezskrbnost in želijo v svoje življenje vnesti kanček spontanosti. Najbolj bo zanimiv za ljubitelje parkov, poletnih festivalov, poležavanja na plaži in kampiranja, uporaben pa tudi za vse tiste, ki enostavno želijo nekaj drugačnega," v ekipi predstavljajo svoj izdelek.

Nik, ki je produkt zasnoval, pravi: »Leano je najboljši približek čistega odmika od šuma, ki nam ga povzroča, s tehnologijo prepojen sleherni vsakdan.« Leseno ogrodje bi v celoti izdelano v Sloveniji, pri blagu pa ekipa Leano sodeluje s slovenskim socialnim podjetjem Tekstilnica, ki bo za Leano tudi šivala. Tako so se želeli odmakniti od običajne »kitajske« proizvodnje, saj želijo da Leano ostane v celoti slovenski produkt, s čimer želijo spodbuditi slovensko gospodarstvo.

leanoteam.jpg

Zbrati 5000 dolarjev bo za ekipo poseben izziv, pravi Tadej. »Zavedamo se odgovornosti, ki jo bomo prevzeli v primeru uspešne kampanje, že sedaj pa se zahvaljujem vsem prijateljem, znancem in podpornikom, ki bodo prispevali svoj delček na naši poti do cilja.« Prvim 70 podpornikom bodo Leano ponudili za 29 dolarjev, vsi ostali pa bodo zanj odšteli 10 dolarjev več. Na voljo bo tudi komplet treh Leanov za 117 dolarjev.