Ekipo sestavljajo Jan Simončič, Tilen Heinzer, Sanel Čaušević in Anže Alič. Tilen in Jan sta zadolžena za tehnični razvoj produkta, Sanel je zadolžen za trženje produkta, Anže pa je tisti, ki se je spomnil ideje in je njihov vodja.  "Anže je idejo za klimatsko napravo dobil nekega poletnega večera, ko mu je bilo vroče in se je odločil da bo naredil led in ga postavil pred ventilator da mu je pihalo," o ideji za preprosto klimatsko napravo, za katero so zbrali že več kot za 10.000 evrov prednaročil, pove Čaušević.  

Razmišljali so tudi o kampanji na Kickstarterju, a so se odločili, da bodo najprej naredili prvo serijo izdelkov za slovenski trg, nato pa se bodo pripravili tudi večjih projektov, kot je Kickstarter kampanja, je pojasnil Čaušević in dodal, da se česa takšnega ni lotil še nihče, ker gre na prvi pogled za zelo preprosto rešitev. "Naša konkurenca so vse klimatske naprave, a je naša glavna dodana vrednost prenosljivost produkta. Naprava prav tako deluje enako z hladilnikom ali brez, le način, kako pridobimo led se spremeni. V današnjih časih lahko led kupimo kar na najbljižji bencinski postaji. V študentskih in dijaških domovih je ta problem rešen s skupno kuhinjo," o praktičnosti uporabe še povedo v ekipi, kjer se o ustanovitvi podjetja sicer še niso pogovarjali, verjamejo pa, da bo to prva zadeva po uspešno zaključeni prvi serijski proizvodnji.  

Dijaki sicer menijo, da je tovrstno podjetniško udejstvovanje pomembno, da se pripravijo na svet. "Čim prej to ugotoviš, tem bolje. Pri tej izkušnji ni najbolj pomemben denar, ampak izkušnja. Tisti občutek "i gave it my all". Te izkušnje preteklih uspelih in neuspelih podjetniških podvigov oz. projektov lahko potem uporabiš v naslednem projektu," je dejal Čaušević.

Klimatske naprave bodo sicer prodajali prek dveh prodajnih kanalov, s prodajnimi zastopniki ter prek spletne strani www.this.si. Njihova ciljna skupina so stanovalci študentskih ali dijaških domov, ki nimajo možnosti za vgraditev klimatske naprave, prebivalci stanovanjskih blokov, ki si klimatske naprave ne smejo vgraditi ali ne morejo privoščiti, ter delavci v pisarnah, kjer klimatskih naprav ni, imajo pa dostop do čajnih kuhinj z zamrzovalniki.