Dela praviloma nikoli ne manjka v razvoju softvera (Delphi, MSSQL, Oracle, .NET, Windows CE, Intel C, ASP, web design). Vedno so dobrodošli tudi talenti na področju tehničnega in kreativnega pisanja (angleščina in slovenščina), grafičnega oblikovanja (web design), sploh pa so veseli tistih, ki čutijo v sebi prodajalsko žilico in bi jo želeli preizkusiti v klicnem centru.

Nekaj potreb je tudi pri razvoju strojne opreme (hardvera oziroma firmvera). „Če vas zanimajo nove tehnologije, ste proti koncu študija ali že imate kakšno zanimivo diplomo, če ste doma že sami rešili kakšen zanimiv tehnološki izzv, potem se nam oglasite in predstavite vašo poslovno idejo.“ pravi Bojana Korošec, ki je v Špici zadolžena za kadre. Prošnje sprejemajo na zaposlitev@spica.si ali preko obrazca na njihovi spletni strani.

Automatic servis, ki v petih poslovnih enotah po Sloveniji, zaposluje že preko 200 ljudi, potrebuje oskrbnika prodajnih avtomatov za terensko delo na območju Tolmina, Idrije in Cerknega. Del nalog bo sodelavec opravljal tudi v poslovni enoti Šempeter pri Gorici. Od kandidatov pričakujejo najmanj IV. stopnjo izobrazbe smeri elektro, elektronika ali druge ustrezne smeri, najmanj polletne izkušnje na podobnem področju dela, odgovornost, natančnost, zanesljivost, samoiniciativnost in urejenost. Prijave sprejemajo do četrtka, 9. aprila, na naslov e-pošte: kadri@automaticservis.si ali preko zaposlitvenega obrazca na spletni strani www.automaticservis.si