FerroČrtalič ima za seboj reorganizacijo

Ob temeljiti reorganizaciji ter zastavljeni odločnejši širitvi na nove trge se v družinskem podjetju FerroČrtalič želijo okrepiti z več sodelavci, ki bodo s svojim znanjem, ambicioznostjo, odločnostjo, odgovornostjo prispevali k trajnostni in dinamični rasti podjetja. »Iščemo izkušene ljudi na svojem področju, ki bodo s svojim znanjem, zavzetostjo in lojalnostjo podjetju podprli našo rast na globalnem trgu. Potrebujemo predvsem strokovnjake v razvojno-tehničnem in komercialnem oddelku, ki so sposobni prepoznavati priložnosti na trgu, razumeti potrebe kupcev, ki so sposobni projektnega dela in sodelovanja v timu, ob tem pa tudi samostojnega  odločanja in prevzemanja odgovornosti,« je poudarila Mojca Črtalič Andolšek, direktorica podjetja, ki je bilo v letu 2014 prepoznano za finalista regijskega izbora dolenjsko-posavske gazele.

Za okrepitev prodajne ekipe, razvoja in proizvodnje bodo veseli strojnih inženirjev, ki so sposobni razviti, izdelati in implementirati rešitve ter se želijo dokazati v zelo zahtevnem delovnem okolju. »Predvsem potrebujemo pozitivno naravnane ljudi, ki so pripravljeni pokazati nekaj več,« poudarja direktorica. Za mesto vodje projektov na tujih trgih na primer iščejo sodelavca z odličnim tehničnim ozadjem, z življenjsko energijo, dobrimi komunikacijskimi sposobnostmi ter spretnega na področju iskanja rešitev za potrebe potencialnega kupca.»Delo na komercialnem področju bo obsegalo celoten prodajni proces, samostojno iskanje potencialnih strank, samostojno pripravo zahtevnih ponudb ter precej poslovnih potovanj v tujini. Prednosti za sprejem v delovno razmerje imajo tehnični strokovnjaki, ki razumejo delovanje produkcijskih rešitev za naše kupce«.

Podjetje FerroČrtalič, ki ima za seboj že 52-letno delovanje, lani pa je s 33 sodelavci ustvarilo 4,3 milijona evrov prihodkov od prodaje, se med drugim namerava bolj uveljaviti na iranskem trgu, katerega potencial je zelo velik. Prijave kandidatov sprejemajo na e-naslovu irena.zagar@ferrocrtalic.com

Rodex zaposli prodajnega inženirja

Kranjska gazela Rodex, sodobno tehnološko družinsko podjetje s 83 zaposlenimi, ki se osredotoča na izdelavo različnih elektromehanskih in elektronskih aparatov, išče prodajnega inženirja za prodajo storitev izdelave orodij za brizganje plastike in sistemskih rešitev. Podjetje ima zaradi potreb po orodjih, tehnoloških napravah in avtomatizaciji proizvodnje svojo orodjarno in lastno konstrukcijo. Pri zaposlitvi, ki bo za nedoločen s šestmesečno preizkusno dobo, bodo imeli prednost kandidati z odličnim znanjem nemščine in angleščine, odličnimi pogajalskimi ter organizacijskimi sposobnostmi ter izkušnjami v prodaji na področju orodij za brizganje plastike in sistemskih rešitev. Rodex, ki ga vodi Danica Žitnik, 95 odstotkov svojih rešitev izvozi, lani pa so ustvarili dobrih devet milijonov evrov prihodkov. Za nedoločen čas bodo zaposlili tudi operaterja na strojih za brizganje plastike, za določen čas z možnostjo dolgoročnejšega sodelovanja pa bodo zaposlili kontrolorja. Kandidati naj svoje prošnje pošljejo po e-pošti na naslov: info@rodex.si.


V KLS po prvo zaposlitev ali nove izzive

V KLS Ljubno, zlati gazeli 2011, ki je lani ustvarila dobrih 39 milijonov evrov prihodkov od prodaje, zaposluje pa 235 ljudi, imajo odprtih več delovnih mest. Za določen čas z možnostjo podaljšanja sodelovanja zaposlijo voznika viličarja,  Za nedoločen čas pa v svojo delovno sredino vzamejo  delovodjo-izmenovodjo, inženirja strojništva ali mehatronike, ki bo delal na področju tehnologije in razvoja procesov obdelave, inženirja strojništva, ki bo sodeloval pri konstruiranju orodij in priprav, ter inženirja strojništva, ki bo skrbel za razvoj novih proizvodov. Ekipo strokovnjakov – zaželene so triletne delovne izkušnje na podobnem delovnem mestu, dobro znanje angleščine, pri čemer je želena tudi nemščina, ter obvladovanje orodij kaizen, kanban, FMEA in pareto analize ter drugih statističnih metod – nameravajo okrepiti tudi z inženirjem strojništva ali mehatronike, ki išče svojo prvo zaposlitev. Kandidati naj se prijavijo z elektronskim obrazcem na spletni strani podjetja.


NiceLabel potrebuje finančnega analitika
Šenčurska gazela NiceLabel išče vodjo prodaje za severno Nemčijo, Nizozemsko in Dansko, ki bo zadolžen za doseganje ambicioznih prodajnih ciljev. Od kandidatov za delovno mesto v tujini pričakujejo najmanj desetletne delovne izkušnje in brezhibno znanje lokalnih jezikov. V Šenčurju pa potrebujejo vodjo zagotavljanja kakovosti, ki bo zadolžen za vzpostavitev sistema kakovosti in procese v skladu s strategijo podjetja. V svoje delovno okolje sprejmejo tudi finančnega analitika z izkušnjami iz mednarodnih podjetij ter inženirja tehnične podpore z znanjem angleščine in nemščine. Podrobnejše informacije in prijavni obrazci so na spletni strani podjetja.