Med drugimi zaposlijo strokovnjaka za razvoj na področju močnostne elektronike, inženirja za predelavo vozil in načrtovanje pogonskih sistemov, potrebujejo pa tudi razvojnega inženirja – konstrukterja, razvojnega inženirja za proizvodne procese (strokovnjak za vitko organizacijo proizvodnje in industrializacijo), strokovnjaka za procese zagotavljanja kakovosti, razvojnega inženirja za programsko opremo vgrajenih sistemov, razvojnega inženirja na področju testiranja ter razvojnega inženirja za inteligentne sisteme, strojno učenje in umetno inteligenco.
 

Nekatere zaposlitve so v neposredni povezavi z industrializacijo kolesnih elektromotorjev, zato bodo potrebovali še druge sodelavce za delo v tujini ter za delo pri sestavi motorjev in laboratorijskih testiranjih.


»Zaposlujemo najboljše po znanju in po osebnosti, saj nam le taki sodelavci lahko zagotavljajo primarni položaj v panogi, kjer je vse več konkurence. Najbolj smo veseli kandidatov, ki imajo že kakšne specifične izkušnje in nam omogočajo, da se učimo drug od drugega. Tiste s pravim predznanjem in karakterjem pa tudi hitro sami izšolamo za najbolj zanimive razvojne dejavnosti,« poudarja Luka Ambrožič, vodja globalnih strank v družbi Elaphe.Prijave kandidatov sprejemajo preko e-pošte na customer@elaphe-ev.com, oglasi za delo pa so objavljeni tudi na njihovi spletni strani www.in-wheel.com.

Več o Elaphe najdete nahttp://gazela.dnevnik.si/sl/Novice/6098/Elaphe+pogonski+sistemi+v+nizkem+%C5%A1tartu+za+mno%C5%BEi%C4%8Dno+proizvodnjo+motorjev