Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea - Tottenham
1, 0
Pri Chelseaju bodo skušali čim prej pozabiti zavoženo sezono, pred koncem prvenstva pa lahko modri vendarle nekoliko zmanjšajo nejevoljo svojih navijačev in jim podarijo manjše darilo, če danes ne izgubijo in naslov prvaka roma v roke Leicestru, njihov veliki rival Tottenham pa ostane praznih rok.

Nogomet - Italija - 1.liga

Napoli - Atalanta
1
Napoli je ponovno izgubil boj za scudetto z Juventusom, vendar sezone še ni konec. Roma se mu je nevarno približala le na dve točki in ogrozila neposreden nastop v ligi prvakov. Nihče si ne želi v kvalifikacije in se tam morda soočiti z močnim angleškim ali španskim nasprotnikom ter ostati brez milijonov Uefe, zato je drugo mesto zelo pomembno. Domačim ne bi smelo manjkati motiva.

Nogomet - Anglija - Championship

Burnley - QPR
1
Pred zadnjima krogoma so bili na vrhu Burnley, Hull in Middlesbrough poravnani, neposredno v premier ligo pa vodita prvi dve mesti, zato se je obetal izjemen zaključek drugoligaškega prvenstva. No, Middlesbrough ga je prvi že polomil in le remiziral z Birminghamom ter prepustil napredovanje konkurentoma, ki morata sedaj le še zmagati preostali tekmi in prestopiti prag raja. QPR letos ni enakovreden najboljšim v championshipu ter je prikovan v sredino lestvice, v zadnjih sedmih tednih pa je zmagal le enkrat.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Mega Leks - Crvena zvezda
2
Mega v finalu igra brez kar nekaj ključnih igralcev, zato je skoraj nemočna proti Crveni zvezdi, zmaga pa lahko le po izjemnem večeru svojih preostalih igralcev, ki pa so se verjetno po zaostanku z 0:2 že predali.