Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Anglija, premier

Liverpool – Newcastle
1
Na zadnji medsebojni tekmi se je zmage z 2:0 veselil Newcastle. A tokrat bo zgodba bržkone drugačna, saj se zdi, da je trener Liverpool Klopp po štirih zaporednih zmagah le uigral svoj nogometni orkester.

Nogomet, Anglija, FA pokal

Everton – Manch Utd
2
Rdeči vragi so nanizali tri zaporedne zmage, a je njihova igra daleč od navdušujoče. Vseeno gosti danes upravičeno računajo na zmago, saj se pri Evertoun spopadajo s hudo rezultatsko krizo.

Nogomet, Španija, 1.liga

Barcelona – Sporting Gijon
1
Barcelona si je z visoko zmago proti Deportivu (8:0) dvignila načeto samozavest. Tekma proti Sporting Gijonu bo dala odgovor, ali je kriza Kataloncev resnično mimo.

Nogomet, Francija, 1.liga

Montpellier-Troyes
1,0
Troyes je daleč najslabša ekipa v prvenstvu, a ima proti Montpellierju presenetljivo dobro statistiko, saj sta moštvi remizirali na zadnjih treh medsebojnih tekmah. Nov neodločen izid še zdaleč ne bi predstavljal presenečenja.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

BATE Borisov - Dinamo Minsk
1
Bate je prvenstvo začel po pričakovanjih in nanizal tri zaporedne zmage. Prvi favorit za naslov beloruskega prvaka se bo pomeril proti Dinamu iz Minska. Slednji bo bržkone tudi največji tekmec Bateja v boju za novo državno krono.