Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Anglija, premier

Chelsea – Manch City
2
Zadnji medsebojni dvoboj se je končal z zmago Chelseaja s kar 5:1. A Manchester City bo precej bolj motiviran od komaj desetouvrščenih Londončanov, saj se bori za mesta, ki vodijo v ligo prvakov.

Nogomet, Nemčija, 1. liga

Bayern (M) – Schalke
1
Bavarci so se v sredo prebil v polfinale lige prvakov, kar jim je dalo še dodaten zagon. Schalke, ki zaradi poškodb pogreša nekatere nosilce igre, se bo težko zoperstavil nemškim prvakom.

Nogomet, Slovenija, 1. liga

Domžale – Olimpija
0
Olimpijo čaka zelo zahtevno gostovanje. Ljubljančani Domžalčane v letošnji sezoni sploh še niso premagali, povrhu pa bodo na klopi pogrešali še kaznovanega glavnega trenerja Marka Nikolića.

Nogomet, Španija, 1.liga

Barcelona - Valencia
0
Tudi če bi Barcelona bila v formi, bi se proti Valencii morala za zmago verjetno pošteno namučiti. Netopirji na Camp Nou prihajajo samozavestni, saj so v zadnjem krogu premagali Sevillo.

Nogomet, Češka, 1.liga

Viktoria Plzen -Brno
1,0
Vikotria Plzen v zadnjih krogih ni pretirano prepričljiva, a ima pred drugouvrščeno Sparto iz Prage devet točk prednosti, zato si spodrsljal ali dva lahko privošči. Morda se ji ponesreči že proti nogometašem iz Brna, ki so dobili zadnja tri srečanja.