Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Anglija, premier

West Ham – Arsenal
1
West Ham je letos pravi strup za angleške velikane. Ekipa trenerja Slavena Bilića, ki je v letošnji sezoni Arsenal že premagala, je v igri celo za igranje v ligi prvakov, zato ji danes motivacije ne bo manjkalo.

Nogomet, Francija, 1.liga

Guingamp – PSG
2
PSG najverjetneje ne bo nastopil z najmočnejšo postavo in bo moči raje varčeval za torkov obračun proti Manchester Citiyju. Vseeno prevelikih težav na gostovanju ne bi smel imeti, saj se Guingamp bori za obstane med elito.

Nogomet, Italija, 1.liga

Milan – Juventus
2
Za razliko od v prvenstvu vodilnega Juventusa je forma Milančanov vse prej kot izvrstna. Proti Torinčanom bi se rdeče-črni verjetno zadovoljili že s točko.

Nogomet, Nemčija, 1. liga

Schalke - Borussia (D)
0,2
Schalke se v prvenstvu nahaja šele na sedmem mestu, vendar pa nekoliko slabša forma rudarjev še ne pomeni, da bo imela Borussia lahko delo. Dortmundčani bodo na Veltins areni morali igrati na vso moč, če želijo zmagati in ohraniti stik z vodilnim Bayernom.

Nogomet, Grčija, 1.liga

Panetolikos - Olympiakos
2
Olympiakos je v letošnji sezoni v gosteh izgubil le enkrat. Panetolikos, ki se nahaja na desetem mestu, velja za sila povprečno ekipo, ki izvrstnim Pirejčanom ne bi smela povzročati preglavic.