Prvega aprila so v zahodnem Hollywoodu Guns N' Roses prvič po 23 letih nastopili skupaj s sprtima Axlom in Slashem. Nenaden in bolj intimen koncert je mnoge presenetil, saj so vsi pričakovali združenje razpadlega banda šele 15. aprila na Coachelli, poleg tega pa so novico o večernem nastopu objavili še na 1. april, ko vse informacije jemljemo nekoliko z zadržkom.

Ne glede na vse se je v klubu The Troubadour zbralo približno 500 navdušencev, med katerimi je bila tudi smetana zabavne industrije. Tam so bili igralec Bradley Cooper, manekenka Emily Ratajkowksi, glasbenik Lenny Kravitz, igralka Michelle Rodriguez, pevec Chris Brown ter igralca Jim Carrey in Nicolas Cage.

Koncert je med drugim presekal tudi slavni vzklik »Veste kje ste?« (You know where you are?), ki je napovedal uspešnico Welcome to the Jungle, po družbenih omrežjih pa je zaokrožila še kopica posnetkov, kjer lahko vidimo Slashev značilni cilinder in Axla v nekoliko »polnejši« izvedbi. Skupina je pred tem že napovedala severno ameriško turnejo, ki se začne 23. junija v Detroitu.

Nekaj dni pred koncertom pa je odjeknila še ena presenetljiva novica v povezavi z Axlom. Ta naj bi namreč vskočil kot nadomestni pevec v skupini AC/DC, ki je prav tako na turneji. Dolgoletni frontman skupine Brian Johnson se namreč sooča z izgubo sluha.