Hiša VIVA 134 je odličen primer uporabe Marlesove po meri preoblikovane tipske okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in popolne prilagoditve potrebam in željam lastnikov.

Uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja

Svojevrstna mera posebnosti in skrbnosti pri umestitvi hiše na lokacijo za popolno zlitje z okoljem je bil cilj, ki so mu sledili do realizacije, ki naročniku zagotavlja uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja. Toplotna črpalka, za katero so pridobljena nepovratna finančna sredstva Eko sklada, zagotavlja izjemno nizke stroške ogrevanja in zdrave življenjske pogoje. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje, saj nudijo izredno zdravo ter prijetno bivalno ugodje.

Enostavnejši in dostopnejši nakup hiše

Marles vam to pomlad nudi izjemne ugodnosti, zaradi katerih bo nakup hiše enostavnejši in dostopnejši. Zato vam bodo na dnevu odprtih vrat predstavili celovito ponudbo Marlesovih pomladnih ugodnostih, ki vam omogočajo nakup Marles hiše z izjemnimi popusti in dodatnimi brezplačnimi novostmi. Hkrati vam bodo predstavili celovito ponudbo Marlesovih hiš na ključ, največji izbor hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavlja dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš s poudarkom na sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, visoki energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.

Zasnova sanjskega doma in ponudba »vse vključeno«

Obiskovalci bodo imeli priložnost izmenjati ideje o zasnovi svojega sanjskega doma, saj bodo za brezplačno individualno svetovanje na voljo Marlesovi arhitekti. Prav tako boste na dnevu odprtih vrat deležni podrobnejših informacij o dopolnjeni ponudbi Marles All Inclusive, ki omogoča popolno storitev za najenostavnejšo pot do vašega doma. Z njo kupcem Marlesovih hiš zagotavljajo najširšo paleto storitev in produktov za najvišjo kakovost in brezskrbnost bivanja v novem domu.

Individualno svetovanje in posvetovanje

Obiskovalci bodo deležni odgovorov na vsa vprašanja v zvezi z gradnjo, o konstrukcijskih sistemih, novostih in inovacijah na področju tehnologije ter ogrevanju in prezračevanju nizkoenergijskih, visoko učinkovitih in pasivnih hiš. Na voljo vam bodo tudi predstavniki banke, ki vam bodo v individualnem posvetu približali možnosti financiranja vaše nove sanjske hiše Marles. Omenjene ugodnosti so namenjene vsem, ki bodo za svojo sanjsko hišo izbrali povsem individualno zasnovano hišo ali Marlesovo hišo na ključ.

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek so na voljo na spletni strani www.marles..