Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Severna Irska - Slovenija
1, 0
Severni Irci, ki so se z zmago v svoji kvalifikacijski skupini prvič uvrstili na evropsko prvenstvo, že 9 tekem ne poznajo poraza, njihove serije neporaženosti pa verjetno ne bo preprečila Slovenija, ki se ukvarja s pomladitvijo in ob številnih novincih še išče svojo igro, pred dnevi pa se jev Kopru več kot pol tekme mučila z Makedonijo, ki kotira precej nižje od Severne Irske.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Moldavija - Andora
1
Moldavci v zadnjem času niso bili preveč uspešni, zato tekma z Andoro prihaja kot naročena, da si malo dvignejo samozavest, saj gre za evropske avtsajderje, ki razen proti San Marinu in Gibraltarju ne morejo uiti porazu.

Košarka - Španija - 1. liga

Joventut Badal - Basquet Manresa
1
Juventus lovi zadnji vlak za nastop v končnici, zato si poraza proti že davno odpisani Manresi ne sme privoščiti.

Košarka - Turčija - 1.liga

Fenerbahče Ulker - Bešiktaš
1
Po dveh zaporednih porazih je Željko Obradović verjetno svojim varovancem namenil nekaj krepkih besed, zato si novega spodrsljaja verjetno ne bodo upali privoščiti, saj bi v prvenstvu padli že na tretje mesto in si pred končnico močno otežili delo na poti do naslova prvaka, ki je glavni cilj kluba v tej sezoni.

Hokej - Slovenija - 1.liga

Olimpija - Jesenice
1
Ljubljančani verjetno že komaj čakajo konec sezone, ki se je zanje po pravici povedano končala že davno, ko so zaključili z ligo Ebel, a so morali še nekaj tednov vzdrževati formo za zaključek DP. Proti amaterski zasedbi z Jesenic, ki bo sicer nedvomno bolj motivirana, kljub vsemu ne bi smeli imeti prevelikih težav.