Vsi poznamo nadležni zvok brenčanja muh, ki neutrudljivo letajo okrog nas. Mrčes predstavlja problem tako v domačem okolju kot tudi na javnih površinah, še najbolj pa v podjetjih, kjer se ukvarjajo s predelavo, pridelavo ali ponudbo hrane, kot so trgovine z živili, ribarnice, mesnice, restavracije, velike kuhinje in drugi objekti prehrambne industrije. Mrčes ni samo nadležen dejavnik, ampak lahko predstavlja tudi zdravstveni problem v smislu prenašanja bolezni in okuženja hrane.

Dekorativni sistem nadzora mrčesa – luralite

Po videzu spominja na stensko lučko, zato je odlična rešitev v restavracijah, lokalih in ostalih javnih prostorih, lahko pa ga uporabimo tudi doma. Sistem lepljenja muh izpolnjuje zahteve po učinkovitosti in diskretnosti, saj se lepilne površine ne vidi. Kompaktna izvedba z lepilno površino GLUPAC™, odporno na UV-žarke in z dolgo življenjsko dobo 4–5 tednov s suhim lepilom, ki poveča možnost prilepljanja.

Uporaba v industriji, na kmetijah

EXOCUTOR PLUS ZAP

V industrijah, kjer je pomembna cenovna učinkovitost in ne sme priti do kontaminacije hrane, priporočamo Exocutor. Visokokakovostni ubijalec muh je eden vodilnih na tržišču, opremljen je z inovativno visokonapetostno (3750 V) mrežo za večjo površino lovljenja.