Vrtnarjenje je v trendu

Najboljša semena in zelišča, sadno in okrasno drevje, trajnice in enoletnice … ter tudi vso potrebno opremo je mogoče najti na sejmu Flora. Razstavni program je v znamenju samooskrbe in domače pridelave. Med drugim se bodo lahko obiskovalci poučili, kako do zdravega paradižnika, kako vzgojiti kakovostne sadike zelenjave, kako gojiti in negovati orhideje. Strokovnjaki Kluba Gaia bodo spregovorili o jagodičevju na domačem vrtu ter vrtnarjenju na balkonu in terasi, ki je vse bolj v trendu.

Vse o porokah, zdravem življenju in čebelah

Sejem Poroka prinaša poročne trende, vrhunske kreacije na modni stezi, sejemske ugodnosti ter ideje in nasvete za popoln poročni dan. Na sejmu Altermed je mogoče spremljati več kot sto predavanj, predstavitev in delavnic v živo z največjimi mojstri zdravega življenja, na ApiSlovenija pa je mogoče izvedeti vse o zdravilnih učinkih čebeljih pridelkov.

Tudi dvo- in tridnevne vstopnice

Sejme je mogoče vse tri dni obiskati med 9. in 18. uro, v Celjskem sejmu pa letos najzvestejšim obiskovalcem, ki zaradi zanimivega dogajanja sejmišče obiščejo več dni zapored, omogočijo nakup cenejše dvo- in tridnevne vstopnice. Podrobnosti bogatega dnevnega programa najdete na www.ce-sejem.si.