Pri Geberitu zato svetujejo, da pri opremljanju kopalnice premislimo o svojih željah, življenjskem slogu in posebnostih prostora, ki ga opremljamo. Pri tem je pomembna tudi izbira splakovalnega sistema in aktivirne tipke za straniščno školjko. Morda se sliši banalno, a pomislite, kolikokrat na dan si boste hvaležni za premislek in pametno izbiro.

Velika in raznolika izbira

Kadar kopalnico opremljamo na novo, običajno razmišljamo predvsem o tem, kakšne bodo ploščice in kopalniška armatura. Večina pa se bolj mimogrede odloči za tip splakovalnika in aktivirne tipke za stranišče; veliko jih sploh ne ve, da je izbira velika in raznolika. Če izbire ne bomo prepustili naključju in si bomo vzeli čas za premislek o tem, kaj potrebujemo in kaj želimo vsak dan videti in uporabljati, se bo to poznalo pri kakovosti bivanja. Zato si dovolite svobodo pri izbiri in povprašajte strokovnjake za nasvet.

Odvajanje neprijetnih vonjav

Kuhinje brez nape, ki odstranjuje vonjave ob kuhanju, si danes ne predstavljamo. Podobno funkcijo za odstranjevanje neprijetnih vonjav po uporabi stranišča imate lahko z rešitvami Geberit tudi v kopalnici. Duofresh je tehnologija odvajanja vonjav neposredno iz straniščne školjke, svež zrak pa se v prostor vrača ob straneh tipke. To dodatno udobje ne stane veliko, če ga zavestno načrtujemo in vgradimo v pravem trenutku.

Posebne oblike, pametne rešitve

Aktiviranje splakovanja stranišča brez dotika je v javnih prostorih že dolgo standard, vedno bolj pa je zaželeno tudi v domačem okolju. Z aktivirnimi tipkami Geberit Sigma10 in Sigma80 si to željo lahko uresničimo s stilom. Geberitovi izjemno trendni aktivirni tipki Sigma60 in Omega60 sta oblikovno minimalistični in se zlijeta s površino stene. Po drugi strani je aktivirna tipka Sigma70 odmaknjena od stene in je videti, kot da lebdi pred njo. Za aktiviranje splakovanja zadostuje le nežen pritisk. Tanka plošča iz stekla ali kroma, brez tipk ali gumbov, je obenem zelo enostavna za čiščenje. Novost med Geberitovimi aktivirnimi tipkami je aktivirna tipka Sigma20, ki ji večje, rahlo izbočene tipke dajo posebno elegantno obliko. Nova aktivirna plošča Sigma30 pa prepriča s harmonično estetiko in čistimi linijami.

Splakovanje na daljavo

Posebnost med Geberitovimi splakovalnimi sistemi so splakovalniki z aktiviranjem na daljavo, ki poskrbijo za kar največje udobje in minimalističen dizajn. Aktiviranje na daljavo se lahko namesti na razdalji do 1,7 metra od straniščne školjke. Tako je točno tam, kjer je najbolj priročno.

Geberitovi izdelki vas bodo prepričali z inovativnimi funkcijami, kakovostnimi rešitvami in raznolikimi oblikami. Odlikujejo jih visoka zanesljivost in trajnost, saj ima Geberit s podometnimi splakovalniki več kot 50 let izkušenj, za svoje splakovalnike pa zagotavlja nadomestne dele kar 25 let. Prepustite se strokovnjakom in uživajte v izbiri.