V njem je pohištvo zagotovo skrbno izbrano ter praktično in domiselno razporejeno. V kombinaciji z nevtralnimi ali pisanimi dodatki, razgibanimi motivi in barvnimi popestritvami ustvarja skrivnostnost in odlično vzdušje ter daje pečat čarobnosti. Ne glede na to, ali gre za spalnico, otroško sobo, dnevni prostor ali predsobo, povsod naj se čuti harmonija in igriv dotik ustvarjalnosti. Najboljše rešitve so lahko povsem preproste, a domiselne. Ustvarjajo ambient za dušo in čudovit svet za dobre zgodbe. Poigrajte se z barvami, materiali in pohištvenimi elementi ter pričarajte pridih težko pričakovane pomladi.

Prijetno vzdušje brez motečih elementov

Tudi živali so člani družine, zato si zaslužijo pomemben, njim prilagojen prostor. Muca najde svoje mesto povsod, najraje prede na postelji, medtem ko je prostor za kletko dveh dihurčic v kabinetu prav posebno načrtovan. Regal, izdelan po meri, je prilagojen kletki, kar izpade drugačno in razgibano, a še vedno praktično in optimalno izkoriščeno. Ponuja široke možnosti shranjevanja in je vpet v pisalno mizo. Izbor nežne bele deluje umirjeno, a hkrati polno ter ponuja široke možnosti dopolnjevanja z dodatki. Police v knjižnem regalu spalnice so temnejše barve, kar deluje lahkotno in zdi se, kot da knjige lebdijo. Prijetno vzdušje, brez nepotrebnih in motečih elementov, kar kliče po sproščenem počutju.

Domiseln prehod med predsobo in dnevno sobo ohranja odprtost prostora. V predsobi je, takoj za predalnikom z odlagalno površino, ki ga čudovito dopolnjuje ogledalo, vgradna omara z drsnimi vrati. Dnevni prostor se začne z omaro s krilnimi vrati, ki je nekoliko širša od omare v predsobi. Oba prostora sta s takšno rešitvijo maksimalno izkoriščena in edinstveno povezana. Za krilnimi vrati na svoje delo potrpežljivo čaka sušilni stroj. Dokler ga ne boste potrebovali, sploh ne boste vedeli zanj.

Dobro izkoriščen prostor

Za funkcionalnost in praktičnost ni nujno, da imamo na razpolago veliko prostora, pomembno je, da je skrbno načrtovan, dobro izkoriščen in učinkovit. Kako enostavno je preobraziti dnevno sobo v spalnico in obratno? Z drzno, zanimivo in nadvse uporabno rešitvijo – dvižno posteljo, ki se, kadar ni v uporabi, preprosto zloži in je videti kot omara oziroma stena. Enkrat imamo torej spalnico s posteljo, drugič pa dnevno sobo, ki se ponaša s sedežno garnituro in skritim ležiščem. Dobra izbira z izpostavitvijo najboljšega!

Otroški svet je drugačen, poseben in skrivnosten, kar je treba upoštevati tudi pri opremljanju. Obdobje odraščanja prehitro mine, zato sta praktičnost in možnost dopolnjevanja še toliko pomembnejši. Izbira pohištva v otroški sobi naj bo individualno prilagojena, spodbuja naj otroško prisrčnost in nagajivost ter ustreza zahtevam in potrebam, ki jih ima otrok v času odraščanja.

Z izbrano opremo je zagotovljena funkcionalnost z dobrim izkoristkom prostora. Pisalna miza je izvlečna in se, kadar ni v uporabi, skrije pod posteljo.  Predali pod mizo in omarice pod posteljo lahko shranjujejo marsikaj. Posebnost je seveda gol za nogometnega navdušenca, ki je vpet v posteljni blok z omaro. Ob celotni dolžini postelje je polica, seveda pa ne sme manjkati dodatna polica za pokale, ki se vedno bolj polni.

Kakovostno in funkcionalno pohištvo

Pri Akronu se dobro zavedajo, da je estetsko in praktično urejeno stanovanje skrivnost dobrega počutja. S stalnim razvojem in prepoznavanjem poslovnih priložnosti Akron presega okvire pričakovanj ter z upoštevanjem tržnih trendov ustvarja izjemno dodano vrednost.Uspeh seveda ni naključje. Vse aktivnosti so usmerjene h kupcem, k prepoznavanju in zadovoljevanju njihovih pričakovanj. Zadovoljni kupci se z veseljem vračajo in s tem potrjujejo kakovost in funkcionalnost pohištva Akron. Blagovna znamka Akron je prepoznavna v domačem okolju, vedno bolj pa utira in pušča sledi tudi izven meja. (jv)

Več o Akronovih izdelkih najdete na www.akron.si ali v razstavnem salonu na Runkovi 2 v Ljubljani, 01/515-51-30.