Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - Pokal

Bochum - Bayern (M)
2
Nogometaši Bochuma v drugi ligi zasedajo peto mesto in še lahko upajo na preboj med prvoligaše, v pokalu pa bo njihovih upov danes verjetno konec, saj bo boj z najboljšo nemško zasedbo pretrd oreh.

Nogomet - Avstrija - Pokal

Rapid Dunaj - Admira
1
Pri Rapidu so odločeni, da prekinejo vladavino Salzburga v Avstriji in da se letos polastijo vsaj ene od domačih lovorik. V prvenstvu so tik pod vrhom, v pokalu pa si lahko z današnjo zmago priigrajo polfinale.

Nogomet - Francija - Pokal

PSG - Lyon
1
PSG je že nekaj časa nesporni kralj francoskih zelenic, premoč Parižanov pa je v letošnji sezoni morda celo še največja do zdaj. Vse razen njihovih zmag v vseh treh domačih tekmovanjih bi bila senzacija, ki jo bo Lyon v gosteh težko pripravil.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Unics Kazan - Union Olimpija
1
Olimpijo za slovo od eurocupa gostuje pri najboljši ekipi v skupini. Razlika v kvaliteti je precejšnja, Ljubljančani pa bodo tudi raje varčevali moči za ligo Aba, zato o čudežni zmagi niti ne razmišljajo.

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Krka - Celje PL
2
Celjani bijejo hud boj z Gorenjem za prvo mesto in boljše izhodišče pred končnico, zato si ne smejo privoščiti izgube točk proti ostalim, precej povprečnim slovenskim klubom.