Inženir za varnost in vzdrževanje bo odgovoren za vzpostavitev sistemov varstva in zdravja pri delu v skladu z internimi in pravnimi standardi. Njegova glavna naloga bo priprava ocen tveganja, delovnih navodil, prepoznavanje tveganj na delovnih mestih in usposabljanje zaposlenih ter skrb za vzdrževanje stavbe. Od novega sodelavca pričakujejo izkušnje iz vodenja evidenc ter sposobnost ocene skladnosti dokumentacije in sposobnost predlaganja predlogov za izboljšave.

Delovno mesto je dinamično, inovativno, samostojno in projektno organizirano. Prijave kandidatov sprejemajo do 20. februarja 2016 na kadri@belimed.si.

Le še do 10. februarja pa je čas za prijave na delovno mesto oblikovalca kovin - razrez profilov. Izbrani sodelavec bo odgovoren za razrez paličnega materiala, struženje, vrtanje in rezkanje materiala, razrez orodnih jekel, nosilcev, paličnih materialov in cevi, obdelavo paličnih jekel.

Kandidati naj imajo srednješolsko izobrazbo tehnične smeri, poznati morejo dele z žago ter stružnico, brati morajo znati načrte in poznati strojniške oznake, biti morajo natančni, disciplinirani in timsko naravnani.

Prijave na delovno mesto monterja in operaterja na krivilnem stroju CNC pa sprejemajo do 29. februarja. Sicer pa namerava Belimed, ki ga vodi Daniel Steiner (na sliki), letos skupno zaposliti več kot 70 ljudi.