Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Watford - Chelsea
0,2
Chelsea je po prihodu Guusa Hiddinka na mesto trenerja dvignil svojo formo, saj je neporažen že devet tekem. Kljub temu bo gostovanje pri Watfordu vse prej kot lahek zalogaj, kajti moštvo je na lestvici štiri mesta nižje od gostiteljev, ki se lahko tako kot Chelsea pohvalijo z dvema zaporednima zmagama.

Nogomet - Anglija - Premier

Everton - Newcastle
0
Komaj 18. mesto na prvenstveni lestvici tako za Newcastle kot za njihove navijače zagotovo predstavlja razočaranje. Ob trenutnih predstavah srake težko upajo na osvojitev treh točk, se pa zato toliko verjetnejši zdi remi. Everton namreč izredno težko prihaja do zmag, saj je v letošnji sezoni nanizal že 11 neodločenih izidov, kar je največ v vsej premierligaški konkurenci.

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus - Genoa
1
Juventus je v zastrašujoči formi in zmage niza kot po tekočem traku. Italijanski prvaki se bodo tokrat pomerili proti novemu delodajalcu slovenskega napadalca Tima Matavža, proti kateremu ne bi smeli imeti prav nobenih težav, saj se Genoa nahaja na skromnem 16. mestu.

Nogomet - Španija - Pokal

Barcelona - Valencia
1
Barcelona bo na današnje pokalno srečanje morala pristopiti z dobršno mero previdnosti. Proti Valencii so se namreč v letošnji sezoni že opekli in na Mestalli kljub vodstvu in boljši igri na koncu iztržili le točko.