Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - FA pokal

Derby C. - Manch Utd
0
Manchester United bi moral biti proti drugoligašu Derbyju v izraziti vlogi favorita. A v moštvu rdečih vragov stvari še zdaleč ne potekajo tako, kot bi morale. Varovanci trenerja Louisa van Gaala so v izrazito slabi formi, veliko težav pa imajo zlasti v napadu, saj v prvem polčasu le redko dosegajo zadetke. Ker bo Derby igral doma, njegove možnosti, da preseneti, niso slabe.

Nogomet - Francija - 1.liga

Marseille - Lille
1,0
Marseille je v zadnjem mesecu nekoliko dvignil raven svoje forme in zabeležil dve zmagi in remi. Precej slabše gre Lillu, ki je na zadnjih štirih tekmah izgubil trikrat. A ob tem velja izpostaviti, da Marseille pred domačimi gledalci v letošnji sezoni ne igra najbolje, saj je na stadionu Velodrome vpisal le dve prvenstveni zmagi.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Panathinaikos - Darussafaka
1
Panathinaikos možnosti za preboj v izločilne boje praktično nima več, saj ima po štirih krogih le eno zmago in zaseda predzadnje mesto. Slabše se je do sedaj odrezala zgolj še Darussafaka, ki je še brez brez zmage. Turkom pa ne gre slabo zgolj v evroligi, poraze nizajo tudi v turškem prvenstvu. Zgovoren je tudi podatek, da na prvo zmago v letu 2016 še vedno čakajo.

Rokomet - Mednarodni - EP

Španija - Hrvaška
2
Špancem se je sicer uspelo prebiti v polfinale, a so ob tem imeli tudi nekaj sreče, saj jim je to uspelo na račun Dancev, ki so izgubili proti Nemčiji. Hrvatom je na drugi strani proti gostiteljem prvenstva Poljakom uspel pravi športni čudež, saj so za napredovanje potrebovali zmago z enajstimi goli razlike, na koncu pa slavili celo s štirinajstimi. Naši južni sosedi sedaj prekipevajo od samozavesti, kar zna za Špance predstavljati resno težavo.