Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd - Southampton
0
Predstave Manchester Uniteda so letos vse prej kot navdušujoče in velikokrat se lahko zahvalijo zgolj sreči, da se izognejo porazu in iztržijo zmago ali remi. Rdeči vragi se utegnejo proti desetouvrščenemu Southamptonu pošteno namučiti, sploh če vemo, da se je moštvo trenerja Ronalda Koemana z desetih gostovanj v letošnji sezoni s točkami domov vrnilo šestkrat.

Nogomet - Francija - 1.liga

PSG - Angers
1
Paris Saint-Germain tudi po 21 odigranih krogih še vedno ne pozna poraza. Za francoske prvake se zdi, da še nikoli niso bili tako močni, saj so zaenkrat tekmecem nasuli že 51 golov, medtem ko so jih prejeli vsega devet. Čeprav Angers na lestvici zaseda visoko četrto mesto, pa so njegove možnosti za uspeh proti zvezdniški zasedbi Parižanov resnično minimalne.

Nogomet - Španija - 1.liga

Malaga - Barcelona
0,2
Barcelona ima pred gostovanjem pri Malagi kar nekaj težav. Zaradi poškodbe namreč španski prvaki ne bodo mogli računati na Neymarja in Jordija Albo, zaradi kartonov pa bo manjkal tudi steber njihove obrambe Gerard Pique. Glede na to, da sta se na zadnjih treh medsebojnih srečanjih obe ekipi veselili zmage z 1:0, ena tekma pa se je končala brez zadetkov, je verjetnost, da Malaga odščipne kakšno točko Barceloni, vse prej kot majhna.

Nogomet - Grčija - 1.liga

Olympiakos - Xanthi
1
Še vedno neporaženi Olympiakos je v prejšnjem krogu na gostovanju pri Plataniasu vpisal sploh prvi neodločen izid v sezoni. Čeprav je prvenstvo šele na polovici, pa je že sedaj jasno, da bodo Atenčani prvaki, saj njihova prednost pred drugouvrščenim AEK znaša že 16 točk. Ob tako prepričljivih predstavah grškega prvaka dvanajstouvrščeni Xanthi težko upa na uspeh.