Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Hamburger SV - Bayern (M)
2
Zimski premor je končan tudi v Nemčiji, kjer pa v spomladanskem delu sezone ne gre pričakovati dosti sprememb v primerjavi z jesenjo. Bayern bo še naprej dominiral in le redko izgubljal točke. HSV je moštvo sredine lestvice, ki se bo verjetno vseeno bolj ukvarjalo z obstankom kot bojem za Evropo, kot tako pa ne more parirati močnim Bavarcem, ki na takšnih tekmah ponavadi ne razočarajo.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Darussafaka - Fenerbahče Ulker
2
V turškem obračunu vse kaže na zmago gostov, ki so v dobri formi in so nanizali 6 zaporednih zmag, medtem ko je Darušafaka zadnjih pet tekem izgubila. Ker je v drugem delu evrolige še brez zmage, so njene možnosti za uvrstitev v četrtfinale le še minimalne, kar pa ne velja za vodilno ekipo skupine E Fenerbahče, kjer bo Željko Obradović gotovo znova poskrbel, da bodo njegovi varovanci na parket prišli lačni novega uspeha, s katerim bi se utrdili na vrhu lestvice.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Olimpija - VSV
2
Olimpija je z naskokom najslabše moštvo v ligi, pred dnevi pa jo je zapustil še najboljši igralec in strelec, Avstijec Roland Kaspitz, ki je odšel v Gradec. Čeprav mladi ljubljanski zasedbi borbenosti in želje ne gre očitati, pa ima preprosto premalo kvalitete, da bi lahko na večini tekem v tej ligi resneje računala na točke.

Košarka - ZDA - NBA

Toronto - Miami
1
Miami podobno kot lani spet močno tarejo poškodbe. Poleg Dragića in Udriha je načet tudi Wade, na zadnji tekmi pa sta jo skupila še Whiteside in Deng, s tako okrnjenim kadrom pa vročica ne more resneje parirati skoraj nobeni ekipi v NBA. Zadnji visoki porazi zato niso presenetljivi in dokler se zdravstveno stanje v ekipi drastično ne izboljša, se bodo tudi nadaljevali. Toronto je med boljšimi ekipami na Vzhodu, zato bo gotovo storil vse, da izkoristi ponujeno priložnost in premaga direktnega konkurenta.