PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Inter-Carpi FC/2. GOL/
2 (=ne)
"Sarma" je trenutno v taki formi, da je Interju že samo zaradi njega zelo težko zabiti gol. Danes v goste prihaja ena izmed najbolj obrambno naravnanih ekip, ki je zaradi svoje (ne)kakovosti prisiljena v bunker s protinapadi in dvomim, da se bodo tokrat njihovi igralci na San Siru vpisali med strelce. Kvota sploh ni tako slaba.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Sutjeska/+4,5/ - Mega Leks
1
Mega Leks zabetoniran potnik na F4, domači pa v krčevitem boju za obstanek. Tudi če bi bile okoliščine drugačne, bi imela ekipa iz Sremske Mitrovice (uradno Zemubna) v Nikšiču pred vročim občinstvom vseeno velike težave.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Denver-New England
2
Starejši Manning ima proti New Englandu v svoji karieri razmerje zmag in porazov 11-5 ali nekaj podobnega, letos pa ga lahko reši samo neverjetna predstava obrambe Broncosov in izjemno slab dan napada Patsov. Slednjega si skoraj ne predstavljam, glede na to, da so pri gostih v najpomembnejši fazi sezone zdravi na vseh ključnih pozicijah. Valjar v navezi Brady-Gronkowski-Amendola-Edelman bo po mojem skromnem mnenju zlahka maščeval poraz na Mile High stadionu iz rednega dela in se sprehodil do novega Superbowla.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Carolina-Arizona /47,5/
2 (=več)
Za zmagovalca se tukaj res težko odločim, saj si po svoje obe ekipi zaslužita nastop v San Franciscu čez dva tedna. Dejstvo je, da sta oba podajalca v svoji najboljši sezoni, odkar igrata v NFL, dejstvo je tudi to, da imata na voljo zelo sposobne soigralce (upam, da bo za Carolino igral Olsen!) in zato verjamem v relativno visok rezultat in seveda nadvse zanimivo srečanje, ki bo kajpak odločeno šele v zadnjih minutah, morda celo v zadnjem "drive-u".

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Igokea-Cibona
1
Še dve moštvi, ki se borita za obstanek. Cibono je pred kratkim zapustil še en mlad talent Ivica Zubac, s čimer je povprečna starost v ekipi narasla na raven temperature človeškega telesa. Šalo na stran, Cibosi so večinoma premagovali le ekipe iz spodnjega "doma", gostovanje pri Igokei pa bo zelo težko, kajti domači so očitno ravno ob koncu ujeli formo (tri zmage v štirih srečanjih). Slavje v gosteh pri Partizanu in še domača zmaga proti Mega Leksu sta lepa napoved za uspeh proti Zagrebčanom.