PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Melbourne

Kyrgios N.-Carreno Busta P. /3:1/
Z
Nick je do Melbourna pokazal dovolj dobro igro in obilo motivacije, da mu zaupam in verjamem, da bo prišel vsaj čez prvo oviro. Trenutno je Španec tudi goden, da mu vzame niz, za kaj več pa bo težko zbral.

Tenis - ATP - Melbourne

Tsonga J.W.-Baghdatis M. /3:2/
Z
Še ena stava za lovce na visoke kvote. Marcos je v pripravljalnem obdobju dobil drugega otroka, vendar vseeno pridno treniral in je svoj najljubši Slam dočakal odlično pripravljen. Glede na to, da ima Tsonga na začetku sezone še zmeraj težave s svojo boljšo roko, bi ga Ciprčan v "naj" obračunu prvega igralnega dne lahko namučil, a za zmago mu bo malo zmanjkalo...

Tenis - ATP - Melbourne

Muller G.-Fognini F.
2
Čisto odvisno, kateri Fabio se bo danes prikazal na igrišču. Če bomo videli različico "bad boya" ATP turneje, ki razbija loparje, vpije na vse okoli sebe in se krega sodniki, potem se bo Müller sprehodil med najboljših 64. Če pa bo Italijan igral zbrano in bo v izmenjavah dobival prekratke žogice veterana, potem vsekakor ima možnosti. Fabio v Aucklandu ni izgledal slabo, je pa potrebno vzeti v zakup, da tukaj letos brani naslov med dvojicami.

Tenis - ATP - Melbourne

Millman J.-Schwartzman D.S./+1,5/
1
Nizkorasli Argentinec v zadnjih mesecih že tako ni kazal ravno dobrih predstav, potem pa ga je prejšnji teden v Canberri ustavila še otekla roka, zaradi poškodbe je svojo pot končal v četrtfinalu. Vprašanje, za kako resno poškodbo gre, a v vsakem primeru se Schwartzmanu v Melbourne splača priti že zato, da odigra par iger, morda celo vso tekmo, saj bo v tem primeru deležen 21.787 evrov. Ni slabo, za teh "par" udarcev, kajne?

Tenis - WTA - Melbourne

Mitu C.A.-Goerges J.
2
Kljub temu, da je Romunka Julio dve leti nazaj, v edinem medsebojnem dvoboju, na ITF turnirju v Poitiersu premagala, je Nemka tokrat v vlogi močne favoritinje. Očitno je na pripravah pustila velike količine znoja, saj je na edinem pripravljalnem turnirju v Aucklandu prišla celo do finala, medtem ko je Mitujeva obe srečanji letos gladko izgubila.