PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Rokomet - Mednarodni - EP

Islandija-Norveška
2
Norvežani so imeli pred prihodom na Poljsko še najmanj težav s sestavo moštva. V pripravljalnih tekmah so bili za moje pojme prepričljivejši in jim tule namenjam rahlo prednost.

Rokomet - Mednarodni - EP

Poljska-Srbija
1
Vse drugo, kot medalja, bo za Poljake veliko razočaranje. Prepričan sem, da bo ekipo na vsaki tekmi bodrila nabito polna dvorana, sicer pa imajo domačini že tako nekoliko bolj uigrano ekipo, saj se jedro reprezentance bistveno v zadnjih letih niti ni spreminjalo.

Rokomet - Mednarodni - EP-najboljši strelec

Dragan Gajič (SLO)
Z
Le zakaj ne? Dragan bo na prvenstvu igral zelo motiviran, da selektorju dokaže napako, ker ga je mislil pustiti doma. Gajić je vedno prvi v protinapadu, streljal bo sedemmetrovke, naše pa pričakujem tudi globoko v turnirju, zato se ne bi čudil, če spet postane kralj strelcev.

Smučanje - Flachau - Slalom (Ž)

Holdener W.-Pietilae Holmner M
1
Švicarka se že celo sezono uvršča na ali pod oder za zmagovalke in si jo trenutno upam vzeti proti vsaki ansprotnici, ki se ne piše Hansdotter, Strachova, Vlhova, Velez-Zuzulova ali Loeseth. Holdenerjeva bo tokrat otvorila tekmo.

Smučanje - Flachau - Slalom (Ž)

Velez Zuzulova V.-Strachova S.
1
Za konec pa še en "zicer", ki bo šel mimo samo v primeru, da Zuzulova odstopi ali pa steri ogromno napako, kajti v torek je bila razred zase, Kirchgasserjeva pa je po prvi vožnji za njo zaostajala več kot sekundo, na drugi progi pa odstopila. Dekleti štartata kot 4. in 13.