Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - Pokal

Atletico (M) - Rayo Vall.
1
Prva tekma med moštvoma se je končala z neodločenim izidom 1:1, kar je bilo vsekakor veliko presenečenje. Rayo Vallecano je namreč v prvenstvu na skromnem 18. mestu in ima le točko manj kot zadnjeuvrščeni Levante, medtem ko je Atletico vodilno moštvo la lige. Danes se pričakuje, da bodo nogometaši trenerja Diega Simeoneja stvari postavili na svoje mesto in se brez večjih težav uvrstili v nadaljevanje pokalnega tekmovanja.

Nogomet - Grčija - Pokal

Panathinaikos - PAS Giannina
1
Panathinaikos je vlogo favorita potrdil že na prvi tekmi, ko je bil v gosteh od PAS Giannina boljši z 2:1. Navijači grškega velikana bodo od svojih nogometašev tudi danes zahtevali ne le všečno predstavo, temveč tudi visoko zmago. Glede na to, da PAS ni v formi in je izgubil zadnji dve tekmi, to ne bi smelo predstavljati prevelike težave.

Košarka - ZDA - NBA

Philadelphia - Chicago
2
Chicago je nekoliko nepričakovano izgubil zadnje tri tekme, zato je današnji dvoboj proti Philadelphii kot naročen, da prekine negativen niz. Za bike bo to eno najlažjih gostovanj v sezoni, kar se je potrdilo že lanskega novembra, ko so v Wells Fargo Centru slavili s kar 111:88.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Panathinaikos - Crvena zvezda
1
Grški in srbski velikan sta se nazadnje pomerila v pretekli sezoni, zmage pa so se presenetljivo veselili Beograjčani (69:68). A ob tem velja omeniti, da je Crvena zvezda igrala v svoji domači dvorani Pionir. Tokrat bodo srbski prvaki igrali v gosteh, kar močno znižuje njihove možnosti za uspeh in sploh prvo zmago v skupini E.