PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - Pokal

Deportivo-Mirandes
1
Za zmago domačina se ponuja 1.75, kar je "fer", kajti Mirandesu je tole (dosedanja) tekma sezone in čeprav so doma prejeli gol, bodo skušali narediti vse za napredovanje. Pri Galičanih bodo tokrat nastopili vsi najboljši razpoložljivi igralci in čeprav so med vikendom grdo izgubili na Bernabeu, v naslednjem krogu vidim prvoligaško ekipo. Deportivo letos na Riazoru samo enkrat ni zadel!

Košarka - Mednarodni - Evropski pokal

Asvel-Krka
0,2
Pri dolenjski ekipi se zdi tako, kot da je nekaterim igralcem zmanjkalo motivacije. Sinovec, Lalić in Ivanov, ki so bili do zdaj vlečne mule kolektiva ob reki Krki, so na zadnjih tekmah popustili, ostali pa voza niso znali potegniti dalje. Rebec je sicer poživil igro, a druga okrepitev Boban Tomić ni zadovoljna z minutažo. Vsaj tako se govori. Obisk pri Asvelu bi bila lahko spet prelomna točka, ki bi krivuljo obrnila navzgor. Pričakujem še bolj izenačeno tekmo, kot prejšnji teden na Finskem.

Tenis - ATP - Auckland

Sock J.-Pospisil V.
2
Gre za obračun dveh velikih prijateljev, ki skupaj igrata v konkurenci dvojic. Ker je turnir v Aucklandu na sporedu en teden pred prvim vrhuncem sezone v Melbournu, je o motivaciji enega in drugega težko ugibati, se pa sam nekoliko bolj nagibam na stran Kanadčana, ki je v prvem krogu s suverenim serviranjem odpravil Iva Karlovića, medtem ko me igra Socka na ogrevalnem Hopmanovem pokalu nekako ni uspela prepričati.

Tenis - WTA - Hobart Nazaj

Niculescu M.-Watson H.
2
Watsonova je v Hobartu lani celo zmagala, zato je kljub nerodnemu terminu tale turnir za njo zelo pomemben, precej bolj kot za njeno današnjo nasprotnico. Britanki je te dni v pomoč mati Andya Murraya, Judy, ki bo njena trenerka vsaj v prvem delu sezone, potem pa se bosta glede na uspeh dogovarjali dalje. Na Hopmanovem pokalu je Heather z igro vsaj mene pozitivno presenetila, v prvem krogu na Tasmaniji pa Brazliki Pereiri oddala le tri igre, kar me je dokončno prepričalo v to, da jo izpostavim kot četrti današnji predlog.

Smučanje - Flachau - Slalom (Ž)

Hansdotter F.-Vlhova P.
1
Frida je na slalomu v St. Caterini prikazala eno izmed slabših predstav na slalomih v zadnjem času. Z zaostankom dobrih dveh sekund je pristala na, za njo skromnem, petem mestu, a ima še zmeraj debelo zalogo pred zasledovalkami v razvrstitvi za mali kristalni globus v slalomu. Vlhovo je letos premagala vsakič, z izjemo tekme v domačem Areju, ko je Slovakinja zmagala, sama pa je bila druga. Švedinja je na zadnjih treh slalomih na tem prizorišču vsakič imela razlog za zadovoljstvo, saj je bila vedno na odru za zmagovalke (1., 2., 2.), medtem ko je bila Slovakinja lani tu šele 17.