Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Grčija - 1.liga

Kalloni - Panathinaikos
2
Panathinaikos ima v letošnji sezoni že pet porazov, posledično pa ne zaostaja le za letos nepremagljivim velikim tekmecem Olympiakosom, temveč ima manj točk tudi od AEK in PAOK. Težavam navkljub bo danes ciljal na osvojitev vseh treh točk, saj gostuje pri zadnjeuvrščeni ekipi. Kalloni je daleč najslabši klub v prvenstvu, saj ima po polovici prvenstva zgolj sedem točk.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Hannover - Hertha
2
Ker gre za pripravljalno tekmo, rezultat tokrat ne bo v ospredju. Trenerja dvoboja zelo verjetno ne bosta začela z udarno enajsterico, prav tako pa gre pričakovati tudi kopico menjav. Ne glede na to, vloga favorita pripada Herthi. Berlinski nogometaši so nedvomno najprijetnejše presenečenje letošnje sezone. Še lani so se namreč borili za obstanek v bundesligi, zdaj pa se nahajajo na visokem tretjem mestu. Hannover ima medtem bistveno več težav. Je na predzadnjem mestu, zmago pa je nazadnje vpisalo lanskega novembra.

Košarka - ZDA - NBA

Golden State - Miami
1
Zadnja dva medsebojna dvoboja sta se končala z visoko zmago Golden Stata. Čeprav Miami premore kvaliteto, pa presenečenja ne gre pričakovati. Igra vročice med tekmami še vedno močno niha, kar je med drugim bržkone posledica tudi nezadostne uigranosti. Od aktualnih prvakov se tako pričakuje, da bodo vpisali še svojo 36. zmago v sezoni.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Union Olimpija - Crvena zvezda
2
Po porazih proti Efesu, Cedeviti in Fenerbahčeju, Crveno zvezdo danes čaka nekoliko lažji tekmec. Beograjčani bodo gostili pri Unionu Olimpiji, ki danes praznuje svojo 70. obletnico obstoja. Ljubljančanom je srbske prvake v oktobru celo uspelo presenetiti in jih premagati v Beogradu, a odtlej so zmaji po lestvici močno zdrsnili in so celo predzadnji.