»Prosil me je za telefonsko številko, a sem mu rekla, naj mi da on svojo. Dobila sem cel seznam – številko njegove pisarne ter njegovega doma v Mar-a-Lagu na Floridi in v New Yorku. Takoj me je prevzela njegova energija, iz njega kar kipi življenjska moč.«

***

Melania Trump, manekenka in žena Donalda Trumpa, v reviji Harper's Bazaar (povzel MMC RTV SLO) o tem, zakaj ji je bil všeč Donald Trump.

***

Odgovor na vprašanje, kako bi bilo videti njeno življenje, če bi se z možem in njunim sinom Barronom preselili v Belo hišo, je zavrnila. Povedala pa je, da je v ZDA prišla zaradi svoje kariere in se je, ker ji je šlo dobro, tja tudi preselila, nikoli pa ji ni padlo v glavo, da bi ostala brez vseh urejenih papirjev, kajti pravila je pač treba spoštovati. Noče biti del moževe politične kampanje, ker je to njegovo delo, sicer pa jo v zasebnem življenju politične zadeve zelo zanimajo in z Donaldom se o njih ogromno pogovarjata. »Z vsem sem na tekočem. Vsemu sledim od A do Ž. A odločila sem se, da ne bom del kampanje. Mislim s svojo glavo in menim, da sem Donaldu prav zato všeč,« je še povedala Melania.