PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Sassuolo Calcio-Frosinone
1
Ali ste vedeli, da je Sassuolo, poleg Napolija, edini klub v Serie A, ki v tej sezoni še ni poražen. Imajo štiri zmage in tri remije, na drugi strani pa imamo Frosinone, ki je izgubil na čisto vseh gostovanjih, z izjemo obiska pri stari dami, od koder so domov nesli točko. Če je kaj logike, potem bo zmagal domačin in se tako uspešno podal na spomladanski lov na Evropo.

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus-Verona/2,5/
2 (=več)
Juventusu jesenski del ne more in ne sme biti po godu. Prezimili so na četrtem mestu, takoj za položaji, ki ob koncu sezone še vodijo v elitno Ligo prvakov. Prepričan sem, da bo do bianconeri začeli odločno, nasprotnik pa je ravno pravšnji. Verona tabori na dnu lestvice, brez zmage, z gol razliko -15, tako da si ob obisku Torina lahko zaželijo samo čim manjšega poraza. Napoved: 4-1 za staro damo.

Nogomet - Španija - Pokal

Barcelona-Espanyol/+3/
2
Na kakšnih drogah so bili ljudje, ki so postavljali kvote?! Espanyol je minuli vikend pokazal, da lahko Barco močno omeji in čeprav so bili v podrejenem položaju, gola niso prejeli, pokalne tekme pa so pri kraljevem klubu iz Barcelone vedno jemali zelo resno. Ok, Barca bo verjetno res zmagala, toda ne s tremi goli, ali več.

Nogomet - Španija - Pokal

Valencia-Granada
1
Najprej je tu odlična forma igralcev Valencie, ki so se čez vikend odlično upirali Realu, potem pa je tu še motivacija Granade, pri kateri bi se moral celotni strokovni štab vključno z igralci bolj pobrigati za obstanek v prvi ligi, kot pa da nastopanje v pokalu razvlečejo do takrat, ko jim bo to pobralo preveč energije. Že v osmini finala so se krepko namučili z drugoligaškim Leganésom.

Smučanje - Santa Caterina - Slalom (M)

Chodounsky D.-Lizeroux J.
1
Spet grem po svojem starem načelu "kuj železo, dokler je še vroče"! Za Chodounskya sem v prejšnji napovedi (Madonna di Campiglio) dejal, da ga letos vidim kot stalnega udeleženca elitne deseterice, saj je poleg hitrosti vožnje dopolnil tudi z večjo mero varnosti, tako da verjamem v več dokončanih tekov. Današnjega nasprotnika Lizerouxa je na obeh vožnjah zadnje tekme prehitel, skupno za pol sekunde, danes pa bi morala imeti tudi precej bolj izenačene pogoje, saj bosta najbrž v prvi vožnji na progo krenila s podobno štartno številko. Američan je v skupnem seštevku za mali kristalni globus celo tretji, medtem ko je Francoz med slalomisti trenutno na šestem mestu.