PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Cleveland/+9,5/-Pittsburgh
2
Pri Clevelandu že nekaj tednov razmišljajo o načrtih za novo sezono. Skoraj zagotovo bo nov trener, mogoče pa se poslavlja tudi podajalec Johnny Manziel. Danes bo šele drugič v karieri pro tekmo začel Austin Davis, kar ne za Brownse ne obeta nič dobrega, Steelersi pa nujno potrebujejo zmago, potem pa bi za končnico potrebovali še pomoč Billsov.

Am. nogomet - ZDA - NFL

New York Giants-Philadelphia /52,5/
2 (=več)
V tekmi, ki ne odloča o ničemer več, bo šlo bolj kot kaj drugega za prestiž. V ekipo Giantsov se vrača Beckham, Philadelphia pa se je še pred koncem znebila glavnega trenerja Chipa Kellya, zaradi česar bo igra verjetno malce drugačna, precej bolj prijazna do njihovega glavnega ofenzivnega orožja, lani glavnega tekača lige - DeMarca Murraya. Pričakujem z

Am. nogomet - ZDA - NFL

Houston-Jacksonville
2
Za izpad Houstna iz končnice obstaja približno promila možnosti. Z zmago Denverja nad Cinncinatijem se je uresničila ena od desetih stvari, ki bi namesto Texansov v playoff potisnila Coltse, ampak v čudež ne verjamem, zato se mi zdi, da bodo pri Houstnu počivali vsi tisti, ki imajo kakršno koli poškodbo ter se raje varčujejo za končico. Medtem so v Jacksonvilleu že potrdili, da bo Bradley tudi prihodnjo sezono prvi trener, zato je današnja tekma tudi "generalka" za vse igralce, da ob koncu sezone šefu pustijo dober vtis. Kvota na jaguarje je za moje pojme občutno previsoka.

Am. nogomet - ZDA - NFL

San Francisco-St. Louis
2
St. Louis bi se utegnil v prihodnji sezoni preseliti v LA, toda ekipa večjih sprememb ne bi smela doživeti. Letos so nekajkrat prijetno presenetili svoje navijače, tudi dvakrat premagali Seattle, enkrat celo brez Gurleya. Eden izmed kandidatov za novinca sezone je rahlo poškodovan in je za nocojšnji obračun močno vprašljiv, a tudi brez njega so Ramsi trenutno za razred boljša ekipa.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Kansas City-Oakland
1
Kansas ruši vse pred seboj. Po začetku 1-5 so nanizali devet zaporednih zmag in imajo v konferenci AFC še vedno na dosegu roke status tretjega nosilca. No ja, najbolj realno bodo 5. nosilci in jih na začetku končnice čaka pot v Houston.