Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Real (M) - Real Sociedad
1
Že res, da je Real zadnjo tekmo proti Rayu Vallecanu dobil s kar 10:2, a velja poudariti, da so gosti vse do izključitve svojih dveh igralcev vodili z 2:1. Galaktiki sicer danes ne bi smeli imeti težav, vendar se utegnejo v njih znajti, če bodo nekateri njihovi igralci bili preveč sebični in gledali zgolj na osebno statistiko.

Nogomet - Španija - 1.liga

Barcelona - Betis
1
Za Barcelono bo to prva tekma po zmagi na klubskem svetovnem prvenstvu. Pred odhodom na Japonsko so Katalonci imeli manjšo krizo, saj so vpisali tri zaporedne remije. Če se bodo nogometaši trenerja Luisa Enriqueja tako hitro zadovoljili z vodstvom kot proti Deportivu, ko so zmagovali že z 2:2, a nato zgolj remizirali, jih utegne to drago stati.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Efes Pilsen - Crvena zvezda
1
Pri Crveni Zvezdi bodo danes lahko zaigrali sproščeno, saj so izpolnili enega izmed glavnih ciljev sezone in se v evroligi uvrstili v naslednji del tekmovanja. Prav veliko zmag Beograjčani v gosteh v top 16 ne morejo pričakovati,bodo pa zato toliko bolj nevarni pred domačimi navijači.

Košarka - ZDA - NBA

Sacramento - Philadelphia
1
Tako Sacramento kot Philadelphia nimata uspešne sezone, a je razmik med njima, kar se zmag, tiče velikanski. Kralji so zaenkrat slavili dvanajstkrat, medtem ko so 76'ers vpisali zgolj dve zmagi. Kako se bo dvoboj med tekmecema končal tokrat, verjetno ni težko predvideti.