PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Belgija - 1. liga

Anderlecht - Westerlo
1
Že pet tekem neporaženi Anderlecht je na lestvici šele četrti, a se bo v primeru novih treh točk zavihtel tik pod vrh in se vodilnemu Gentu približal le na točko zaostanka. Naloga za belgijskega velikana ne bi smela biti prezahtevna, saj se bo na domačem terenu, kjer je v letošnji sezoni še neporažen, pomeril proti zadnjeuvrščenemu moštu lige Westerloju.

Nogomet - Izrael - 1.liga

Maccabi Tel Aviv - Hapoel Shmona
1
Letošnji udeleženec lige prvakov Maccabi iz Tel Aviva v prvenstvu ne igra najbolje in v nasprotju s pričakovanji zaseda drugo mesto. Moštvo s lahko pohvali z najboljšim napadom v ligi, nekoliko slabše pa se znajde v obrambi. Kljub padcu forme v zadnjem mesecu pa česa manj kot novih treh točk proti osmouvrščenemu Kiryatu ne gre pričakovati.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Tajfun Šentjur - Crvena zvezda
2
Zadnja tekma med Tajfunom in Crveno zvezdo se je končala s katastrofalnim porazom slovenskih prvakov s kar 66:113. Košarkarji iz Šentjurja so sedaj nekoliko bolj uigrani in se tudi počutijo bolj domače v ligi Aba kot pred dvema mesecema, a presenečenje se zdi le malo verjetno.

Košarka - Španija - 1. liga

Real Madrid - Barcelona
1
Danes se bo v španskem košarkarskem prvenstvu vse vrtelo okoli velikega derbija med madridskim Realom in Barcelono. Madridčani imajo v letošnji sezoni kar nekaj težav v evroligi, veliko bolje pa jim gre v prvenstvu, kjer so še edina neporažena ekipa. To in dejstvo, da je forma Kataloncev v zadnjem obdobju nekoliko slabša, jih danes postavlja v vlogo favorita.