PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - ZDA - NBA

Miami-New Orleans
0,2
Verjetno nisem edini, ki se mu kvota na Pelicanse zdi previsoka. Navsezadnje je New Orleans vseh zadnjih pet tekem proti vročici odločil v svoj prid, poleg tega pa so na zadnji tekmi s Portlandom odigrali vrhunsko. Pri Miamiju sta poleg Gogija vprašljiva McRoberts in Johnson, pri New Orleansu pa bi utegnil manjkati Ajinca, medtem ko Pondexterja zagotovo ne bo na parketu (koleno).

Košarka - ZDA - NBA

Oklahoma City-Chicago
1
Od poraza po dveh podaljških proti Detroitu se Bullsi nekako ne "spravijo skupaj". Sledil je gladek poraz proti Knicksom in tesna tekma z Brooklynom, nocoj pa jih bržkone čaka še tretji poraz v seriji, kajti Oklahoma bo letos z vsemi tremi nosilci redko puščala točke. Tako so jih v dosedanjem poteku sezone v njihovi dvorani porazili le Knicksi, Celticsi in Raptorsi.

Košarka - ZDA - NBA

Golden State-Cleveland/208,5/
2 (=več)
Warriorsi so v lanski finalni seriji Cleeveland v povprečju zadržali na 93 točkah, a tokrat bo obramba prvakov morala zdržati precej hujše, kajti pri Cavsih takrat ni bilo Irvinga in Lovea. Pričakujem čez 100 točk na obeh straneh in tesno tekmo, zato je verjetno še najboljša opcija "over", glede na to, da je meja nekje pri 208 točkah.

Nogomet - Egipt - 1. liga

El Daklyeh-Enppi Club/2,5/
1 (=manj)
Domači imajo najboljšo obrambo lige, saj so v osmih tekmah do zdaj nasprotnikom le enkrat pustili do zadetka, z zmago pa bi se zavihteli na prvo mesto lestvice. Gre za obračun dveh ekip, ki še edini nimata poraza, kajti Enppi je s tremi zmagami in štirimi remiji na sredini lestvice. Glede na to, da El Daklyeh v tej sezoni niti enkrat ni presegel ponujene vsote, se mi ob neugodnem nasprotniku zdi, da bo pri tem tudi ostalo.

Košarka - ZDA - NBA

LA Lakers-LA Clippers
2
Varen material za zapolnitev listka. Lakersi (in Sixersi) bi letos imeli težave celo z ubogo Union Olimpijo. Zadnjih sedem zmag je šlo v korist Clippersov, ki letos nikakor ne bi smeli imeti težav s to ubogo zasedbo večkratnih prvakov lige.