Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Turčija - Pokal

Sivas Belediyespor - Bešiktaš
2
Sivas Belediyespor prav veliko možnosti, da ostane v pokalnem tekmovanju nima. Nižjeligaš je naletel na turškega velikana Bešiktaš, ki spada med favorite tako za osvojitev pokala kot prvenstva. Povrhu dosežki Sivasa Belediyespora v zadnjem času še zdaleč niso impresivni, saj je moštvo pred štirimi dnevi vpisalo svoj tretji zaporedni poraz.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Crvena zvezda - Zadar
1
Zadru gre številnim težavam navkljub v ligi ABA presenetljivo dobro. Moštvo se nahaja na sredini lestvice in je celo pred Partizanoim in Cibono, kar je manjše presenečenje. A od Dalmatincev zmago danes vseeno ne gre pričakovati. Crvena zvezda se lahko pohvali ne samo s kakovostnejšim igralskim kadrom, temveč tudi prednostjo domačega parketa. Slednji je vselej močan adut Beograjčanov.

Košarka - Turčija - 1.liga

Pinar Izmir - Galatasaray
1
Po lestvici sodeč, je Galatasaray danes nesporni favorit, saj zaseda drugo mesto, medtem ko je Pinar Izmir šele sedmi. A forma Carigrajčanov ni pretirano blesteča, prav tako pa so se košarkarji Pinarja izkazali za izrazito neugodne tekmece, saj so dobil zadnje tri medsebojne tekme.

Košarka - Grčija - 1.liga

Olympiakos - Aris
1
Čeprav se bosta med seboj pomerila tretje in četrtouvrščeno moštvo in gre za svojevrstni derbi, pa dvoma o zmagovalcu bržkone ni. Aris je sicer Olympiakos letos enkrat že presenetil, a tekmo je tedaj igral pred svojimi navijači, na čigar podporo pa tokrat ne bo mogel računati.