Toda če zares odtipkate besedo Ronaldo, seveda ne boste našli posnetka seksa slavnega portugalskega nogometaša in člana španskega kluba Real iz Madrida, temveč posnetke z naslovi Ronaldova bivša punca, Ronaldova sestrična ter posnetek Ronaldo in Kim Kardashian. Seveda pa niti on niti ona nista original.

Nekdanji zaposleni izsiljeval pevko Shakiro in Piqueja

Na seznamu najbolj iskanih nogometašev pa ni niti Francoza Mathieuja Valbuene, ki je del zadnjega velikega nogometnega seks škandala. Seksi posnetek njega in njegovega dekleta naj bi prišel v nepooblaščene roke in nogometaša naj bi izsiljevali. Posrednik med izsiljevalci in Valbueno pa je bil njegov reprezentančni kolega Karim Benzema (Real Madrid), ki je kolegu svetoval, naj se sestane z izsiljevalci, ker je videl posnetek in se na njem vidijo Valbuenove tetovaže. Benzemo je zaslišala policija in če bo spoznan za krivega, mu grozi do pet let zapora, do nadaljnjega pa ima prepoved igranja v francoski reprezentanci. Še več: pod velikim vprašajem je tudi njegov nastop na evropskem prvenstvu leta 2016, ki ga bo gostila prav Francija.

Skoraj istočasno kot afera Valbuena, sta se z izsiljevanjem zaradi seksi posnetkov srečala tudi Shakira in Gerard Pique. Njun posnetek naj bi v roke dobil nekdanji zaposleni pri slavni pevki in zahteva veliko vsoto denarja. Tiskovni predstavniki para so sicer pozneje zanikali, da bi se karkoli dogajalo in da bi obstajali posnetki seksa pevke in nogometaša.

Na posnetkih je bil tudi sin direktorja kluba

Še tretji letošnji seksi video pa so posneli trije nogometaši angleškega kluba Leicester City med gostovanjem na Tajskem. Hotelska orgija je bila še posebno sramotna, ker so nogometaši dekleta obkladali z rasističnimi vzdevki. Posnetek so nato pošiljali svojim prijateljem in ni trajalo dolgo, da je končal v časopisu in na medmrežju. Nerodno je tudi, da je bil na posnetkih tudi sin direktorja kluba Nigela Pearsona. Vsi trije nogometaši so bili nemudoma odpuščeni.

Svojevrsten škandal s posnetki seksa so imeli tudi v Gani. Tam je nekdanje dekle nogometnega zvezdnika Asamoaha Gyane grozilo, da bo objavilo posnetke seksa z nogometašem, če ta ne bo plačeval njenih računov za zdravnika, saj naj bi bila z njim noseča.

Proti seksi posnetkom pa niso imuni niti tretjerazredni hrvaški nogometaši. Tako te dni v hrvaških medijih zelo odmeva primer nogometaša Domagoja R., ki je kar sam objavil posnetek, kako skupaj še s tremi prijatelji spolno občuje s svojim dekletom Paulo, med drugim tudi hčerko znanega dalmatinskega podjetnika. Namesto da bi Domagoj dekle izsiljeval, je raje iz hiše njenih staršev ukradel zlat rolex.