Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Schalke - Hoffenheim
1
Hoffenheim je nekoliko popravil svojo formo, saj je na zadnjih treh prvenstvenih srečanjih vpisal zmago in dva remija. Kljub temu moštvo ostaja na predzadnjem mestu, svoj položaj na lestvici pa bo v 17. krogu le stežka izboljšalo, kajti njihov drevišnji nasprotnik je Schalke. Resda so rudarji šele osmi, a velja poudariti, da je Hoffenheim v letošnji sezoni zmagal le dvakrat.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Zagreb - Rijeka
2
Rečani so edina ekipa v ligi, ki poraza v letošnji sezoni še ne pozna. Tako bi moralo ostati tudi po tekmi v hrvaški prestolnici, kjer se bodo pomerili proti skromnemu Zagrebu. Slednji je prepričljivo najslabše moštvo prvenstva, saj je v dvajsetih krogih zbral le devet točk.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Olympiakos - Efes Pilsen
1
Olympiakos se poleg moskovskega CSKA lahko pohvali z najboljšim izkupičkom v ligi, saj je vpisal le en poraz in si že pred časom zagotovil napredovanje v naslednji del tekmovanja. Grki so proti Efesu slavili že na prvi tekmi v Turčiji (91:87), kar jih danes seveda postavlja v vlogo velikega favorita.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - Toronto
1
Miami je na zadnji tekmi proti Brooklynu vpisal svojo tretjo zaporedno zmago in si sedaj skupaj z Indiano deli tretje mesto v vzhodni konferenci. Poleg dobre forme vročici optimizem vliva tudi zadnji medsebojni dvoboj proti Torontu, ki ga je dobila s kar dvajsetimi točkami razlike.