PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - Pokal

Lazio – Udinese
0, 2
Lazio je v dosedanjem delu sezone pokazal zelo malo in mnogi navijači nebesno modrih se sprašujejo, zakaj je Pioli še vedno na trenerskem stolčku. Iz tedna v teden Rimljani uspejo razočarati v serie A, uspešni so le v evropski ligi, kar pa je slab obliž na rane. Vprašanje je, kako resno bodo pri Laziu vzeli pokalno tekmovanje, ko pa so v prvenstvu šele na 12. mestu in jih tam čaka precej dela, da se dvignejo v zgornjo polovico lestvice. Tudi Udinese sicer ne navdušuje in je v serie A osvojil še dve točki manj od Lazia, na zadnjih dveh tekmah pa visoko izgubil proti Fiorentini in Interju, a se zdi,d a bi jo lahko zagodel neprepričljivemu Laziu. Tekma bi znala biti precej bolj »50-50«, kot to namigujejo kvote.

Nogomet - Španija - Pokal

Atletico (M) - Reus Deportiu
1
Atletico je v odlični formi. Zmagal je na zadnjih 8 tekmah, izgubil pa ni že vse od 30. septembra. Prvo tekmo proti Reusu je dobil z 2:1 in si na široko odprl vrata v naslednji krog pokala, danes pa bo to verjetno potrdil s še eno prepričljivo zmago.

Nogomet - Španija - Pokal

Villarreal - Huesca
1
Villarreal je pred dnevi premagal Real, kar je gotovo dvignilo samozavest igralcem. Rumeno podmornico pa že danes čaka nov zahteven izziv, saj bodo na povratni tekmi poskušali nadomestiti zaostanek s prvega obračuna, ko jih je Huesca premagala s 3:2. Glede na to, da Huesca ne blesti v drugi ligi in jih grozi boj za obstanek, je težko pričakovati, da lahko danes pripravi še eno presenečenje in ostane neporažena na Madrigalu.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Bamberg - Sardegna Sassari
1
Bamberg se je v evroligi predstavil v dobri luči in si že pred zadnjim krogom zagotovil napredovanje med najboljših 16 ekip, medtem ko je Sassari izgubil vseh 9 tekem. Nemci so trenutno v dobri formi, saj so v zadnjih dneh premagali največja tekmeca v državi, Albo in Bayern, danes pa verjetno ne bodo zamudili priložnosti, da proti nemotiviranemu tekmecu vknjižijo novo zmago na evropski sceni.