PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Cincinnati-Pittsburgh/+2,5/
2
Steelersi so v vzponu, Bengalsi pa niso več tako prepričljivi kot na začetku sezone. Glede na to, da se je prisotnost Bena Roethlisbergerja v letošnji sezoni pri Pittsburgu vedno močno poznala na učinku napada, se mi zdi Cinncinati vendarle nekoliko precenjen.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Carolina-Atlanta/+7,5/
2
Pri Carolini že delajo načrte za končnico lige, igrajo le še za to, da si do Superbowla zagotovijo igranje na domačem igrišču, vendar mislim, da bo v preostalih treh vikendih vsaj enkrat prišel dan, ko bo Cam Newton, pa še kakšen drug panter, zatajil. Pri Atlanti so izjemno motivirani, ker jim po noro dobrem začetku sezone, vlak končnice počasi speljuje s postaje in zato bodo danes morali dati vsi od sebe ne 100%, izjemno pomembno pa je dejstvo, da bosta v ekipi tako Jones, kot Freeman.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Green Bay-Dallas
1
Največja zmaga za Green Bay v tem tednu, je bil poraz Minnesote pri Arizoni, saj imajo tako Packersi lepo odprto pot do prvega mesta v diviziji. Ekipa bi morala po podaljšani pavzi, ki je trajala vse od prejšnjega četrtka, biti spočita, infarktna končnica proti Lionsom pa jim je zagotovo dala tudi novega zagona za še bolj trdo delo pred januarjem, ko bo šlo zares. Cowboysi so z mislimi že na majskem draftu, kajti po zlomu ključnice Tonya Roma, je bilo jasno, da je sezone v Arlingtonu praktično konec.

Smučanje - Are - Slalom (Ž)

Hansdotter F.-Mielzynski E.
1
Švedinje v Areju vedno nastopajo najbolje, kar so včeraj potrdile vse tri glavne favoritinje za visoka mesta. Hansdotterjeva je bila po prvi vožnji celo druga, na koncu končala kot šesta, danes pa gotovo cilja na zmago, saj je slalom njena paradna disciplina.

Smučanje - Val dIsere - Slalom (M)

Kristoffersen H.-Pinturault A.
1
Norvežan bo odprl današnji slalom in osebno ga tudi v tej sezoni pričakujem med TOP 5 slalomisti sezone. Pintrault vozi preveč tvegano in na tako zahtevni progi, kot je Val d'Isere bi ga to utegnilo stati dobre uvrstitve, na progo pa bo sicer odšel kot deseti.