Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch City - Swansea
1
V angleški ligi je vse prej kot dolgočasno, saj so v igri za prvo mesto kar štirje klubi. Mednje sodi tudi Manchester City, ki danes gosti Swansea. Sinje modri imajo proti današnjemu tekmecu zelo ugodno statistiko, saj so dobili zadnje štiri dvoboje. Povrhu gosti na zmago čakajo že lep čas, saj so na zadnjih petih srečanjih vpisali štiri poraze in remi.

Nogomet - Španija - 1.liga

Barcelona - Deportivo
1
Za nogometaše Barcelone bo to zadnja tekma pred odhodom na svetovno klubsko prvenstvo. Veliko nogometašev iz udarne enajsterice bo danes nastopilo spočitih, saj niso nastopili na sredini tekmi skupinskega dela lige prvakov proti Bayerju iz Leverkusna. Vseeno utegne biti drevišnja tekma zelo zanimiva, saj je šestouvrščeni Deportivo v solidni formi in brez poraza že pet zaporednih srečanj.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Krško - Olimpija
2
Čeprav je Olimpija že postala jesenski prvak, pa tri točke danes še kako potrebujejo, kajti prednost pred Mariborom znaša le šest točk. Forma Ljubljančanov je v zadnjem obdobju vidno padla, a proti Krškem težav vseeno ne bi smeli imeti. Krčani so namreč daleč najslabše moštvo v ligi, ki nima zgolj najslabše obrambe, temveč močno peša tudi v napadu, saj je do sedaj nasprotnikovo mrežo zatreslo vsega devetkrat.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka - Budučnost
2
V Novo mesto prihaja vodilno moštvo lige. Čeprav košarkarji Krke igrajo doma, pa jim prevelikih možnosti za zmago ne gre pripisovat. Njihove predstave v zadnjem času namreč niso prepričljive, prav tako pa se proti Bodučnosti ne morejo pohvaliti z uspešno statistiko. Črnogorci so namreč proti Dolenjcem dobili zadnje štiri dvoboje.