Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Rennes - Caen
0, 2
Rennes je ponavadi doma precej težko premagljiv, a letos nima najboljše sezone in je od osmih domačih tekem slavil le na dveh, primanjkljaj teh točk pa se mu pozna tudi pri uvrstitvi na lestvici, kjer je zgolj 10. Danes v goste prihaja razigrani Caen, ki nekoliko presenetljivo zaseda visoko tretje mesto. Na tej tekmi najbolj diši po remiju, a zaradi ugodnih kvot velja poskusiti tudi z stavo na goste.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Zavrč - Krka (vsota 2,5 gola?)
1 (=manj)
Moštvi sta precej izven forme, saj je Zavrč na zadnjih šestih tekmah brez zmage, Krka pa je v tem času slavila le enkrat. Tudi njuna učinkovitost je mizerna, obe kluba sta na zadnjih dveh tekmah dosegla zgolj en zadetek. Očitno se v Zavrču obeta skromna nogometna predstava, čeprav so kakršnekoli napovedi v slovenski ligi vedno nehvaležne.

Košarka - Evroliga

Bayern (M) - Real Madrid
2
Real trepeta za napredovanje v drugi del, saj je z zgolj tremi zmagami in kar petimi porazi trenutno le peti v skupini. Aktualni prvaki so odločeni, da dobijo zadnji dve tekmi in preprečijo senzacijo, zato o njihovi motivaciji ne gre dvomiti, kvaliteta madridske zasedbe pa nikakor ni sporna, čeprav ima letos nekaj težav z učinkom, predvsem zaradi slabše obrambe, kar pa je ponavadi znak pomanjkanja volje, s čimer tokrat ne bi smelo biti težav.

Hokej - EBEL liga

Linz - KAC (vsota 5,5 gola?)
2 (=več)
Vodilni Linz gosti petouvrščeni KAC in obeta se hokejska poslastica, saj sta moštvi v dobri formi in v zadnjem času dosegata precej zadetkov. Linz je na zadnjih petih tekmah dosegel 26 golov, le enkrat manj kot 5, ko je slavil s 4:3, KAC pa je na zadnjih štirih srečanjih tudi vselej zadel vsaj trikrat. Zadnje tri medsebojne tekme teh dveh klubov so se končale z izidi 6:3, 5:3 in 4:3, takšen trend rezultatov s precej goli pa bi se moral tudi danes nadaljevati.