PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Lech Poznan-Basel /dvostranska stava/
2
Nov klub našega Andraža Šporarja ima na Poljskem čudovito priložnost za zmago, kajti domači so se po slabem evropskem uvodu že poslovili od napredovanja in se bodo skušali osredotočiti na domači dve tekmovanji. Težko namreč verjamem, da Fiora proti Belenensesu ne bi dosegla vsaj točko. Basel in Lech igrata že četrtič letos, vsakič poprej so bili Švicarji močnejši, tokrat pa jim bo še lažje, saj bodo Poljaki premešali zasedbo, zaradi poškodb pa bo branil šele tretji vratar.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Napoli-Legia
1
Za nekatere klube je igranje na vsake tri dni ogromno breme, kar se je lepo pokazalo v primeru Legie. Napoli se je, (ne)pričakovano, sprehodil čez predtekmovanje in danes cilja na perfekten skupinski del, ko bi postali eden izmed redkih klubov s šestimi zmagami po rednem delu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Skenderbeu-Lokomotiva Moskva
1,0
Sicer je albanski klub že izpadel iz kalkulacij za napredovanje, a to še ne pomeni, da bodo skušali nocoj čim dražje prodati svojo kožo. Dejstvo je, da so nekateri igralci na tarči solidnih evropskih klubov in tudi nocoj bodo ogledniki prišli pogledat tekmo, kar je zadnja priložnost za igralce domače ekipe, da se izkažejo. Sicer pa bi morala biti tudi motivacija na visoki ravni, glede na to, da so ruski navijači na tekmi v Moskvi skandirali nekaj rasističnih parol...

Rokomet - Mednarodni - SP (Ž)

Romunija (ž)/+3/-Norveška (ž)
1
Škoda, da ni ponujen še nekoliko višji hendikep, a se bom pač zadovoljil s tem, kar je. Romunke so odigrale dober prvi polčas proti Španiji, v drugem polčasu pa "zmrznile", medtem ko Norvežanke na tem prvenstvu niso taka sila, da bi jim človek napovedoval zlato. Pričakujem nadvse tesno tekmo in na koncu bo verjetno odločal gol, morda dva.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Arizona-Minnesota/+7,5/
2
Strokovnjaki, prijatleji, napovedi na spletu vsi napovedujejo (gladko) zmago Cardinalsov, v kar sam nisem tako zelo prepričan. Po slabi predstavi Petersona se mi zdi, da bo eden najboljših twekačev lige spet imel tekmo, v kateri bo nabral kar precej več kot 100 yardov, v veliko pomoč pa mu bodo tudi ostali fantje, predvsem računam na boljšo izdajo obrambe Vikingsov in morda celo zmago.