Barve za vsak okus

Če imate radi barve, so minimalistične kuhinjske omarice prava izbira za vas. Zamislite si lahko tako svetlo rumeno kot tudi temno modro kuhinjo. Vse je mogoče. To je posebno privlačno za tiste, ki svoj dom radi uredijo bolj raznoliko oziroma se v svojih izbiri radi razlikujejo od drugih. Moderna kuhinja je lahko resnično odraz vaše osebnosti. Ob živi barvi pa niti ne potrebujete veliko druge dekoracije.

Zanimive linije

Minimalizem zahteva čiste linije, toda to ne pomeni, da se z njimi ni mogoče nekoliko poigrati. Morda tudi vas dolgočasijo ravne linije in pravi koti, zakaj torej ne bi namestili omaric, ki izkoriščajo čar zaobljenih ali celo vijugastih linij. Te po navadi niso primerne za majhne prostore, ker takšna kuhinja potrebuje kar nekaj praznega prostora. Je pa mogoče v manjši prostor umestiti zaobljen kuhinjski pult.

Moderni dodatki

Če bo že vaše pohištvo govorilo, da greste vedno v korak s časom, morajo takšen videz dajati tudi kuhinjski pripomočki in dodatki. Vsaj kakšna omarica naj ima vgrajeno steklo, ročice pa naj bodo elegantne in naj ne pritegnejo veliko pozornosti. Tako se bodo namreč omarice zlile v eno ter dale vtis enotne stene. Minimalistična naj bosta tudi kuhinjsko korito in kuhalna plošča; seveda pa izberite tudi takšne kuhinjske pripomočke.

Vir: www.homedit.com