PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Washington-Dallas/42,5/
1 (=manj)
kirka Cowboysi imajo brez Roma ogromne težave sploh doseči touchdown. Glede na to, da niti Cousinsa in napada Redskinsov ne vem kako visoko ne cenim, se mi zdi tole tekma z ogromno napakami, kupom kazni in vsekakor manj kot 40 točkami.

Nogomet - Španija - 1.liga

Espanyol-Levante
1
Espanyol kljub porazu na Calderonu ni zapustil slabega vtisa, sedaj pa prihaja tekma za krepitev samozavesti. Na obisk prihaja zadnji Levante, ki ima v gosteh letos le eno zmago, remi in štiri poraze ob gol razliki 4:13. Med tednom je bilo v pokalu izenačeno, tokrat dvomim, da bi Levante lahko izvlekel točko.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka/+7,5/-Crvena zvezda
1
Igralci Krke so šli na Nizozemsko bolj na izlet, si spočili glavo za tekmo proti Zvezdi, Lalić je ostal doma in opravljal terapije. Lani je Zvezda v Štuklju "padla", tudi letos pa bi utegnila biti tekma tesna, kajti jasno je, da beograjski ekipi precej več pomeni Evroliga, regijsko tekmovanje pa jemljejo bolj z "levo" roko.

Hokej - Rusija - KHL

AK Bars Kazan-Torpedo Nizhny/4,5/
2 (=več)
Na nedavnih tekmah tako ene kot druge ekipe je padalo relativno veliko število golov, poleg tega pa se je zadnjih 5 medsebojnih srečanj končalo z vsoto golov, ki presega ponujeno mejo.

Hokej - ZDA - NHL

Vancouver-Buffalo
1
Tule predlagam Canuckse, ki bodo igrali tretjo zaporedno tekmo doma. Prvi dve sta se jim grdo ponesrečili, tokrat pa je na obisku končno ekipa, njihovega ranga in zato so apetiti večji, kot proti Dallasu in Bostonu...